skip to Main Content
Sporočilo za javnost

Vodstvo kluba se je po tehtnem premisleku in več pogovorih z vodilnimi lige EBEL odločilo, da bo klub tudi v prihodnji sezoni tekmoval v Alpski hokejski ligi, ki se bo začela predvidoma v sredini septembra.

Jedro ekipe ostaja nespremenjeno, trenutno imamo sestavljenega približno 90% moštva. Nova okrepitev je slovenski reprezentant Miha Logar, ki k nam prihaja iz Francije, z nekaj potencialnimi okrepitvami se še pogovarjamo. V klubu ostajamo zvesti naši strategiji, ki podpira razvoj slovenskega hokeja, zato bodo tudi v prihodnje naše moštvo sestavljali zgolj slovenski igralci.

Ekipa je že zaključila tritedenske bazične priprave, na dopustu smo do 29. julija, ko začnemo s pripravami na novo sezono. Del priprav bo tudi nekaj pripravljalnih tekem, doslej so potrjene:
– 15. avgusta z Dunaújvárosi Acélbikák v Hali Tivoli
– 16. avgusta z VSV v Beljaku
– 22. – 25. avgusta: »Mednarodna hokej liga Bled 2019«

Po izjemni pretekli sezoni so naše želje pred novo sezono jasne – ubranitev naslovov. Prvič bomo igrali tudi v Kontinentalnem pokalu, kjer bomo v drugem krogu med 18. in 20. oktobrom v Rittnu skušali pripraviti presenečenje.

Veseli nas tudi, da smo na lestvici najboljših hokejskih klubov v Evropi, ki ga je objavila hockeyarchives.info, poskočili za kar 89 mest in smo trenutno kot najbolje uvrščeni slovenski klub na 192. mestu.

Seveda bomo objavili takoj, ko bo znana celotna ekipa. Do takrat pa vsem želimo lepo poletje.

 

HK SŽ Olimpija

Mogoče vas zanima tudi
Back To Top