skip to Main Content
Skupščina HK SŽ Olimpija

Skladno s sklepom Upravnega odbora in prvim odstavkom 17. člena Statuta HK Olimpija je predsednik kluba Miha Butara sklical 18. skupščino kluba, ki je potekala v torek, 16. junija.

Skupščina je bila sklepčna, člani so sprejeli spremembo statuta, ki zadeva članstvo v društvu. Seznanila in sprejela je poročilo disciplinske komisije HK Olimpija. Skupščina se je seznanila tudi s poročilom o delu HK Olimpija za leto letu 2019, pri čemer se je seznanilo s poročilom predsednika, poročilom nadzornega odbora in poročili trenerjev.

Skupščina je potrdila tudi višino letne članarine in mesečne vadnine. Predsednik in direktor kluba sta predstavila plan dela HK Olimpija za leto 2020 oziroma za sezono 2020/21. Predsednik Miha Butara je povedal, da klub posluje stabilno. ”Pretekla sezona je bila za klub zaradi pandemije posebna. Zahvaljujoč dobremu finančnemu stanju kluba – vsako leto pridobivamo nove sponzorje in donatorje – smo sezono zaključili pozitivno. Naša zaveza je, da bomo v doglednem času tekmovali v višji ligi in postali najmočnejši regijski hokejski center. V zadnjem času smo veliko vložili v razvoj mlajših selekcij, tako finančno kot kadrovsko, vsekakor bomo s to usmeritvijo nadaljevali. Veseli me, da novo sezono začenjamo v prenovljeni Hali Tivoli, prav tako je že pripravljen javni natečaj za pokrito drsališče pod Halo Tivoli, za kar gre zasluga ljubljanskemu županu.

Mogoče vas zanima tudi
Back To Top