skip to Main Content
Sezonske vstopnice 2018/19

Hokejisti HK SŽ Olimpija se intenzivno pripravljajo na novo sezono, ki se s tekmovanjem za Pokal Slovenije začenja prvi teden septembra. V Alpski hokejski ligi (AHL) pa bodo naši fantje  prekrižali palice 15. septembra.

Naša mlada ekipa je pripravljena na svojo drugo sezono v AHL. Zeleno ekipo pa lahko podprete tudi z nakupom sezonske vstopnice, ki so od četrtka, 16. avgusta, na voljo na prodajnih mestih Eventima (razen izjem, ki so posebej navedene v ceniku).

Naši zmaji obljubljajo dober hokej in srčen boj na ledu. S sezonsko vstopnico si lahko ogledate vse doma domače članske tekme v vseh tekmovanjih.

Cenik:

  • Redna sezonska vstopnica: 130,00 €

Imetniki sezonskih vstopnic sezone 2017/18 lahko ob predložitvi vstopnice uveljavljajo popust v višini 20,00€. Nakup s popustom je možen le na prodajnem mestu Eventim – glavna pisarna.

  • Študentska sezonska vstopnica: 50,00 €

Nakup in prevzem vstopnice ter vstop na tekmo je možen le ob predložitvi veljavne študentske izkaznice.

  • Starši igralcev HK SŽ Olimpija: 90,00 €

Cena velja le za starše igralcev, ki so včlanjeni v posamezne selekcije HK SŽ Olimpija.

  • VIP vstopnica 700,00 €

Vstopnica velja za 2 osebi.

Vsi kupci vstopnic ob nakupu prejmejo potrdilo o nakupu – voucher, ki ga bodo lahko za letno vstopnico/kartico zamenjali na eni izmed prvih domačih tekem v sezoni 2018/19. Podrobnosti o prevzemu letnih vstopnic bodo objavljene na spletni strani www.hkolimpija.si.

Spletni nakup je možen na tem naslovu.

 

 

Dnevne vstopnice

Dnevne vstopnice bodo v prodaji na vseh prodajnih mestih Eventima predvidoma 5 dni pred določeno tekmo in na dan tekme prodajnem mestu v Hali Tivoli (predvidoma 60 minut pred pričetkom tekme).

Cenik:

  • Redna vstopnica: 7,50 €

  • Študentska vstopnica: 5,00 €

Nakup vstopnice in vstop na tekmo sta možna le ob predložitvi veljavne študentske izkaznice.

  • VIP vstopnica: 100,00 €

 

Vstopnica velja za 2 osebi.

 

Otroci do vključno 13. leta in hokejisti mlajših selekcij HKSŽ Olimpija imajo prost vstop v dvorano (pri izbiri sedežev imajo prednost obiskovalci s kupljeno vstopnico).

 

Invalidi imajo prost vstop v dvorano (preko službenega vhoda).

 

Pomembno: Vsi imetniki vstopnic imajo na dan tekme 3 ure pred pričetkom tekme in 3 ure po koncu tekme brezplačen prevoz z javnim prevozom LPP na oz. iz prizorišča.

 

Formalne opombe:

  • Organizator si pridržuje pravico, da na posameznih tekmah zaradi lastnih potreb ali pa po navodilu varnostne službe spremeni režim dnevnih vstopnic.
  • Organizator si pridržuje pravico, da za tekme končnice spremeni ceno vstopnice.
  • Sezonske vstopnice so neprenosljive. Zloraba se lahko kaznuje z odvzemom vstopnice.

 

 

Se vidimo v Tivoliju!

 

Mogoče vas zanima tudi
Back To Top