skip to Main Content
Sezono so odprli tudi starejši malčki

V nedeljo 25.9 se je začela tudi letošnja sezona turnirjev v selekciji u-12. Prvo nedeljo je sicer nastopila samo ekipa št. 2, bosta pa obe ekipi nastopili že v naslednjem terminu u-12 turnirjev.

V letošnji sezoni se Olimpija predstavlja z dvema u-12 ekipama. Trener Aljaž Novak je sestavil dve enakovredni ekipi, ki bosta vsaka za sebe nastopali na svojih turnirjih.

Tokraj je bila na vrsti ekipa št. 2, ki je nastopila v Zalogu. Na turnirju sta nastopili še ekipi iz Ferlacha ter domača Slavija.

Za marsikatere mlade hokejiste je bila to prva prava tekma na celotnem igrišču. Rezultati se na takšnih turnirjih ne beležijo in niso pomembni. Pomembne so izkušnje, ki si jih igralci s takšnimi tekmami nabirajo ter zagnanost ter veselje do hokejske igre. Te pa po besedah glavnega trenerja Aljaža Novaka, danes ni manjkalo, kar pomeni, da je bil turnir uspešno zaključen.

Mlade hokejiste sedaj čaka še nekaj treningov, nato pa sledijo nova serija turnirjev. Na vrsti bodo 9. oktobra, ko se bo ena ekipa odpravila v Celje, druga pa v Maribor.

Zapisal: Vladimir Ban

Mogoče vas zanima tudi
Back To Top