skip to Main Content

Od četrtka 20.4 do nedelje 23.4 bo v Zell Am See-ju v Avstriji potekal turnir selekcij U-15 v organizaciji “Hockey-World” organizacije, katerega se bo udeležila tudi ekipa HK Olimpije.

Gre za turnir s pisano mednarodno udeležbo. Sodelovalo bo 16 ekip iz Avstrije, Švice, Nemčije, Velike Britanije, Ukrajine, Finske, Poljske in Latvije. Nova priložnost za nove hokejske užitke za naše mlade hokejiste.

Ekipe so bodo v četrtek in petek pomerile v medsebojnih dvobojih v 4 skupinah. Ekipa Olimpije nastopa v skupini z ekipami DUSSH Kryzhynka (Ukrajina), Hockey Bears (Finska) in The Midlands Conference (Velika Britanija).

Na osnovi rezultatov bodo nato ekipe razporejene v skupine za razigravanja za končna mesta (ekipe, ki bodo prve po skupinah, bodo igrale skupaj v skupini za končna mesta od 1. do 4. mesta, ekipe, ki bodo druge v skupinah, bodo igrale skupaj v skupini za končna mesta od 5. do 8. mesta, ipd. ).

Skupno bo torej vsaka ekipa odigrala 6 tekem (3 tekme v predtekmovalni skupini, 3 tekme v skupini za končna mesta).

Ekipo bo na turnirju vodil trener Ildar Rahmatullin. Ekipa Olimpije se bo predstavila v naslednji zasedbi:

 

Seveda bomo dogajanja na turnirju budno spremljali tudi na naši spletni strani. Podstran o turnirju lahko najdete na tej povezavi ter v bannerju na glavni strani portala. Na voljo pa je tudi posebna stran v meniju na spletni strani za mobilne telefone.

Fantje, želimo vam čim več hokejskih in drugačnih užitkov na turnirju. Srečno in seveda ne pozabite na topla oblačila!

 

Zapisal: Vladimir Ban

Back To Top