skip to Main Content
Selekcija U-12 je odigrala svoj prvi HZS turnir v letošnji sezoni

V nedeljo 11. oktobra so se (končno) pričeli tudi HZS turnirji selekcij U-12. Gre za netekmovalne turnirje, kjer rezultati ne štejejo in kjer si mladi igralci nabirajo izkušenj pri igranju na celotno igrišče.

Foto: Valentin Areh

HK SŽ Olimpija v letošnji sezoni na teh turnirjih nastopa z dvema ekipama. Druga ekipa bi se morala odpraviti v Kranj, prva ekipa pa je imela na sporedu turnir v Ljubljani. Turnir v Kranju je bil zaradi zasedenosti dvorane prestavljen na naslednji vikend, tako da je lahko trener Andrej Hebar malce premešal postavo prvo ekipe. Tako so nastopili tudi nekateri mlajši, ki pa so se v ekipo izvrstno ujeli.

Na turnirju v Ljubljani sta nastopili še ekipi iz Mariborja ter 1.ekipa HK Slavija Junior. Naši mladi zmaji so prikazali borbeno igro in bili na koncu boljši od obeh ekip.

S prikazanim je bil zadovoljen tudi glavni trener Andrej Hebar: “Igrali smo dobro. Posebej me veseli, da so se nekateri mlajši igralci lepo vklopili v igro prvega moštva selekcije U-12.“.

Kot rečeno mladi zmaji pod okriljem 2. ekipe naslednji vikend nastopajo v Kranju. Prva ekipa pa bo nastopila ponovno šele 8. novembra na turnirju v Beljaku.

 

Zapisal: Vladimir Ban

 

Fotografije s turnirja si lahko ogledate na tej povezavi.

Seznam nastopajočih igralcev je dosegljiv na tej povezavi.

Sicer lahko celotno dogajanje v kategoriji starejših dečkov v tej sezoni spremljate na tej povezavi.

 

Mogoče vas zanima tudi
Back To Top