skip to Main Content
Prvi mesec nove spletne strani je uspešno za nami!

Spoštovani obiskovalci naše nove spletne strani in ostali ljubitelji zelenega hokeja,

Konec meseca avgusta smo aktivirali novo spletno stran in nekaj več kot mesec dni delovanja je za nami. Potrudili smo se po naših najboljših močeh, da smo predstavili klub in dogajanja okoli kluba v čim bolj nazorni in jasni sliki. Seveda smo pri tem naleteli na marsikatere tehnične in vsebinske težave in marsikatera malenkost ni bila optimalno izvedena.

Vendar vseeno menimo, da je bil začeten mesec več kot uspešen.

wwebObiskovanje naše spletne strani vztrajno narašča. Temu smo dodali tudi aktivnosti na naši Facebook (in tudi Twitter) strani, kjer prav tako z veseljem opažamo naraščanje všečkov, prebiranja novic in podobnih aktivnosti.

Pri vsem tem gre velika zahvala tudi staršem, ki so z informacijami, fotografijami in podobnim materialom iz posameznih tekem ter prireditev omogočili, da so bile novice in obvestila še bolj nazorna in podrobna.

V nadaljevanju imamo vsekakor namen obdržati vsebinsko bogato dogajanje na spletni strani in Facebook/Twitter profilih. Že s tem vikendom bomo uvedli tehnično novost na spletni strani in sicer interaktivno spremljanje dogajanj posameznih tekem. V to bomo vključili večino domačih tekem in eventuelno tudi kakšno tekmo na gostovanjih. Prav tako se bomo potrudili, da bodo prispevki iz tekem še dodatno obširnejši in kvalitetni. Če smo v začetku predvsem delali na dodajanju vsebine, bomo v nadaljevanju delali na kvaliteti vsebine.

Za vsako grajo, pripombo in nenazadnje tudi pohvalo bomo vedno hvaležni. Brez zadržkov jih posredujte, saj bomo tako še lažje izboljšali vse kar je potrebno izboljšati.

Ob tej priložnosti, bi vas povabili, da še naprej spremljate našo spletno stran ob novicah, obvestilih in tudi med samimi tekmami. Prav tako pa vas tudi ob tej priložnosti vabim, da všečkate našo Facebook in Twitter stran ter da povabite prijatelje in ostale ljubitelje hokeja, da to storijo, saj bomo tako še lažje in še bolj učinkovito razširili glas o našem kljubu in naših igralcih ter igralkah, kar si s svojim trudom, zagnanostjo in željo vsekakor zaslužijo.

HK Olimpija

Mogoče vas zanima tudi
Back To Top