skip to Main Content
Pri mlajših dečkih je bila aktivna le ekipa B in še ta ni imela pretežkega dela

Sobota 3. novembra je prinesla nov krog v državnem prvenstvu selekcij mlajših dečkov U-12.

Avtor: Rok Zupanc

Ekipa A bi morala odpotovati v Bled, a je bila tekma na željo gostiteljev prestavljena na kasnejši termin. Ekipa B pa je v Tivoliju gostila ekipo KHL Medveščak. Ekipa Olimpije v letošnji sezoni prikazuje dokaj dobre igre. Ekipa Medveščak pa je do sedaj osvojila le 4 točke. Premagali so HKMK Bled, točko pa so odščipnili lokalnim rivalom, ekipi KHL Zagreb.

Glede na razpled dosedanjih tekem je ekipa pod vodstvom Igorja Beribaka lahko pričakovala malce lažje delo. Sicer je bilo potrebno biti pazljiv, saj je bila ekipa zaradi počitniškega časa ter zaradi turnirja v Beogradu kar malce okrnjena, a na koncu se je izkazalo, da to bistvenega vpliva na razplet ni imelo.

Zmaji so rabili nekaj minut, da so prišli v prvo vodstvo. Nato pa so že do konca prve tretjine več ali manj potrdili današnjo zmago. Prva tretjina se je končala z rezultatom 4:0. V nadaljevanju pa je razlika samo še naraščala. Na koncu se je rezultat ustavil pri 18:0.

Tekma se je torej odvila po pričakovanjih. Kot zanimivost povejmo še, da je današnjo tekmo sodil stari znanec Tivolske dvorane – Boštjan Groznik.

Avtor: Rok Zupanc

Na preostalih tekmah je HDD Bled s 14:0 premagal Maribor, Jesenice so bile z 8:2 boljše od KHL Zagreba, Slavija pa je z 8:4 premagala Celje. Ostale tekme so bile prestavljene na kasnejše termine.

Tekmovanje se nadaljuje naslednjo soboto, ko bo po daljšem času za ekipo Olimpije ponovno na sporedu dvojno tekmovanje. Ekipa A doma gosti Celjane, ekipa B pa se odpravlja na težko gostovanje v KAC.

 

Fotografije s tekme si lahko ogledate na tej povezavi.

Seznam nastopajočih igralcev s tekme si lahko ogledate na tej povezavi.

Sicer lahko celotno dogajanje v selekciji mlajših dečkov spremljate na tej povezavi.

 

Zapisal: Vladimir Ban

 

Mogoče vas zanima tudi
Back To Top