skip to Main Content
Prepričljiva zmaga naših fantov na večnem derbiju

Zadnji letošnji derbi je potekal na Jesenicah, in še četrtič v tej sezoni so bili boljši zmaji. S 7:0 so napolnili mrežo železarjev.

Tekma se je začela s hitrim zadetkom domačih, ki pa so ga sodniki zaradi visoke palice razveljavili. Ritem so začeli narekovali zmaji. V 13. minuti je za 1:0 zadel Sašo Rajsar, domačim pa ni uspelo izkoristiti igre z igralcem več.

V drugi tretjini so zmaji povišali vodstvo, najprej je zadel Gal Koren in Mitja Šivic je vzel odmor. A takoj zatem je na 3:0 povišal Žan Jezovšek. Žan Us ni imel dosti dela in tako se je nadaljevali tudi v zadnji tretjini, ko so zmaji zadeli še štirikrat. Najprej sta zadela vsak svoj drugi zadetek, nato še Mark Čepon in Miha Logar.

Kapo dol fantom, prikazali so zrelo, moško, dobro igro. Vidni so učinki trdega dela med premorom, ko so res trdo garali. Spremenili smo tudi nekaj detajlov v sami igri, tako da smo lahko pozitivni. Imamo boljšo ekipo in naš plan je bil, da jim vsilimo našo igro, naš stil igre. S štirimi peterkami smo držali hiter ritem igre celo tekmo, s hitro tranzijo. Sem zadovoljen. Naš cilj je bil, da dobro igramo,” je po tekmi povedal trener Gregor Polončič.

Strelec dveh zadetkov Gal Koren pa je dodal, da je za fanti super tekma. “Igrali smo res dober hokej, celih 60 minut. Na ledu ni bilo tako lahko, kot je na koncu izpadlo rezultatsko. To zmago smo si prigarali in mislim, da zasluženo.”

V soboto naši fantje igrajo doma, v goste prihaja ekipa MS Asiago. Tekma bo ob 19.30.

 

Zapisala: P.P.

 

Video posnetek celotne tekme si lahko ogledate na tej povezavi.

Video povzetke s tekme si lahko ogledate na tej povezavi.

Nekaj fotografij s tekme si lahko ogledate na tej povezavi.

Statistiko s tekme si lahko ogledate na tej povezavi.

Mogoče vas zanima tudi
Back To Top