skip to Main Content
Pravi slovenski derbi spet v Tivoliju

V soboto, 22. decembra, ob 17.30 se v Hali Tivoli obeta nov hokejski praznik – večni hokejski derbi me med HK SŽ Olimpija in SIJ Acroni Jesenice. Zmaji so proti Salzburgu v sredo zabeležili četrto zaporedno zmago.

Ekipa je premor izkoristila za kvaliteten trening, kar se je poznalo tudi na prvi tekmi po premoru. V tem času se je ekipi na preizkušnji pridružil tudi Žiga Pešut, ki ga ljubljansko občinstvo že dobro pozna, Jeseničani pa tokrat v Ljubljano prihajajo z novim trenerjem.

»Definitivno so se z menjavo na jeseniški klopi karte premešale na novo. Analizirali bomo njihovo zadnjo tekmo in se pripravili. Ne zanašamo se na njihove šibke točke, ampak bomo morali derbi odigrati kot ekipa, posameznik ne bo rešil tekme. In ravno pri tem smo najmočnejši – pri ekipnem duhu. Prepričan sem, da smo dobro pripravljeni,« pravi Matej Hočevar, pomočnik trenerja.

Vse obiskovalce pa opozarjamo na omejeno število parkirnih mest (še posebej v božičnem času) v Tivoliju in priporočamo nakup vstopnic v predprodaji. Vstopnica namreč zagotavlja brezplačen prevoz z LPP tri ure pred tekmo in po njej. Vstopnice pa so že na voljo na prodajnih mestih Eventima. Sedežni red velja!

Zmaji potrebujejo vašo podporo s tribun, zato vsi na hokej! Se vidimo v soboto v Tivoliju!

Mogoče vas zanima tudi
Back To Top