skip to Main Content
Pozdrav v novo sezono

Spoštovani starši

 

Sezona 2016/17 se začenja in posredujemo vam nekaj uvodnih informacij.

  • treningi na ledu so se za vse selekcije že začeli. 22.8 se večina igralcev in strokovnega vodstva preseli v Celje na tradicionalni uvodni letni hokejski kamp. Od 29.8 naprej se tako treningi nadaljujejo po programu. Tekom septembra bodo tako tudi natančneje določene ekipe za posamezne selekcije. O vsem tem bodo strarši in igralci pravočasno obveščeni

  • Predvidoma z 29.8 tudi začne delovati nova spletna stran kluba. Nova spletna stran je usmerjena predvsem v bistveno bolj aktivno in atraktivno posredovanje informacij, obvestil in novic staršem, igralcem in ostalim ljubiteljem hokeja. Vsekakor bomo veseli vseh vaših pripomb in predlogov, da se spletna stran v nadaljevanju še izboljša in dodela. Prav tako bomo veseli vseh vaših prispevkov, fotografij in podobnih informacij, ki jih bomo z veseljem objavljali na spletu.

  • Spletno stran bodo spremljale tudi aktivnosti na Facebook, Twitter in Youtube kanalih, tako da vas že v naprej vabimo, da se nam na teh kanalih pridružite.

  • Z istim datumom se aktivira tudi trgovina z navijaškimi artikli. Pozicioniranje navijaških artiklov je sestavni del celovite marketinške in siceršnje podobe kluba. Vabljeni k nakupu ter vabljeni k podaji predlogov za dodatne navijaške artikle.

  • Klub vsako leto pridobiva na članstvu in mlajše selekcije se vedno bolj polne. Vseeno pa število vpisov v hokejsko šolo ni samodejno. V Ljubljani deluje kar nekaj športnih klubov in vsako leto se moramo potruditi, da v naše vrste privabimo ustrezno število malčkov. V začetku sezone bomo tako pripravili več akcij in aktivnosti z namenom predstavitve kluba za vpis v hokejsko šolo. Vsaka pomoč in promocija s strani staršev in igralcev je pri tem dobrodošla.

  • V začetku sezone smo tudi letos omogočili nakup dresov za selekcije do U-10. Dresi so na voljo po promocijski ceni 30,00 Eurov. Podrobnosti o tem lahko najdete na ločeno obljavljeni novici.

 

  • Prav tako v začetku sezone predvidevamo organizacijo sejma rabljene hokejske opreme. O podrobnostih, vas bomo pravočasno obvestili.

 

 

Povezava na uvodni pozdrav, ki je bil posredovan staršem preko email sporočila je viden na tej povezavi.

 

Vsem igralcem in staršem želimo sezono polno veselja, uživanja in športnih uspehov.

 

S športnimi pozdrav

 

HK Olimpija

Mogoče vas zanima tudi
Back To Top