skip to Main Content
Oranžna + Rumena = Zelena

Četrtek 9.2 je prinesel zaostalo tekme DP U-12 med ekipama HDD Bled in HK Celje.

Za obe ekipi v letošnji sezoni igrajo tudi Ljubljanski igralci, zato vedno z veseljem spremljamo igre teh dveh ekip, posebej pa nas tekme zanimajo, ko se ti ekipi pomerita med seboj. Takšne tekme prinesejo še dodaten naboj.

Avtor: Žiga Lesar

Rezultatsko gledano današnja tekma ni bila zelo pomembna, saj je redni del tekmovanja v državnem prvenstvu že skoraj končan in razporeditev ekip že praktično določena. Bolj kot rezultat nas je torej zanimala igra in borba igralcev obeh ekip, predvsem naših Ljubljanskih.

Igralci so prikazali dobro in borbeno igro. Tokrat so bili boljši igralci v rumenih dresih. Rezultat se je ustavil pri 11:0

Prav v zadnjih tekmah so igralci Celja prikazali zelo dobro igro in z zanimanjem bomo spremljali njihove igre tudi v končnici. V končnici prvenstva, ki se začenja v soboto 18.2, imata ekipi že določenega nasprotnika. Igralci HDD Bleda se bodo pomerili z Olimpijo, kar bo ponovno zanimiv obračun med Zmaji v eni ekipi ter Zmaji v drugi ekipi. Igralci HK Celja pa se bodo pomerili z drugo najboljše uvrščeno ekipo rednega dela prvenstva ekipo HK MK Bled.

Četudi bi bile ovire za ti dve mladi ekipi v četrtfinalu previsoke, jih nato še vedno čakajo dvoboji za razvrstitev od 5. do 8. mesta, tako da bosta ekipi odigrali še kar nekaj zanimivih srečanj, morebiti tudi ponovno med seboj.

 

Zapisal: Vladimir Ban

Seznam nastopajoči igralcev si lahko ogledate na tej povezavi.

Stanje na lestvici in razpored za končnico si lahko ogledate na tej povezavi

Nekaj fotografij s tekme si lahko ogledate na tej povezavi.

 

 

Mogoče vas zanima tudi
Back To Top