skip to Main Content
Opravičilo obiskovalcem nedeljske hokejske tekme HK SŽ Olimpija – HC Pustertal

Podjetje Eventim Si, ki skrbi za prodajo vstopnic za organizatorja HK Olimpija, se iskreno opravičuje vsem obiskovalcem in navijačem za včerajšnjo polurno zamudo pri odprtju blagajne za hokejsko tekmo HK SŽ Olimpija – HC Pustertal. Do zamude je nenamerno prišlo zaradi človeške napake, na kar včasih ne moremo vplivati, se pa zavedamo, da smo s tem vznemirili marsikaterega obiskovalca včerajšnje hokejske tekme.

Da se podoben neljubi dogodek v prihodnje ne bo več ponovil, smo se v podjetju Eventim Si odločili, da bomo odslej blagajno odprli dve uri pred pričetkom posamezne tekme, s čimer bodo do vstopnic pravočasno lahko prišli vsi obiskovalci.

Obenem bi radi vse ljubitelje hokejskih tekem spomnili, da si vstopnico za posamezno tekmo lahko zagotovijo v predprodaji in brez dodatnih stroškov na spletni strani www.eventim.si, s čimer se izognejo tudi čakanju in morebitni gneči na blagajni. Pri spletnem nakupu so obiskovalcem na voljo tudi print@home vstopnice, ki si jih lahko natisnejo kar doma.

 

Ekipa Eventim Si

Mogoče vas zanima tudi
Back To Top