skip to Main Content
Obvestilo staršem in igralcem vseh selekcij

Sporočamo vam, da v HK SŽ Olimpija postopamo v skladu z navodili in priporočili NIJZ in vseh pristojnih služb glede covid-19, o tem redno obveščamo vse članice in člane kluba ter njihove starše na klubskih spletnih straneh.  Z NIJZ je vodstvo kluba redno v navezi.

Želimo vas obvestiti, da je eden izmed igralcev mlajše selekcije HK SŽ Olimpija po tekmi v soboto, 10.10.2020, odšel domov (v drugo državo), se po nekaj dneh začel počutiti slabo in  se po štirih dneh (po tekmi) odpravil na testiranje za covid-19. Na testiranju je bil pozitiven in je ostal doma, v tuji državi.

Ker je od zadnjega stika s preostalim moštvom in soigralci minilo več kot 48 ur, se po navodilih NIJZ vadba njegovega moštva nadaljuje nemoteno.

 V klubu skrbno sledimo protokolom preverjanja zdravstvenega stanja, z natančnimi navodili o obveščanju v primeru slabega počutja ali pozitivnega testa pri vseh selekcijah.

Do danes, 16. 10. 2020, nismo dobili nobenega obvestila o pozitivnem testu na covid-19 kateregakoli izmed naših igralcev v katerikoli selekciji, ki bi bil opravljen v Republiki Sloveniji.

Jože Kovač, direktor

Mogoče vas zanima tudi
Back To Top