skip to Main Content
Obvestilo o vadnini za mesec november in december

Dragi člani kluba, starši in vsi z zelenim srcem,

letošnje leto 2020 si bomo zapomnili po virusu, ki nas je prikrajšal za mnogo stvari, vsem pa vzel najljubšo postransko stvar, hokej na ledu. Tekmo, ki jo bijemo z nevidnim sovražnikom bomo zmagali zaradi naše nepopustljivosti in kolektivnega duha, ki ga gojimo kot člani HK SŽ Olimpija in krasi vse naše člane.

Virus nam je vzel treninge v spomladanskih mesecih, zato smo se v klubu prilagodili z višino mesečnega obroka letne vadnine.

Tudi v novembru in decembru so nam omejili druženje, zato smo vam pripravili vadbo na daljavo, dnevne stike trenerjev z igralci, za najmlajše pa nekaj video predstavitev in demonstracij treninga in veščin pravilnega oblačenja hokejske opreme.

Naš hokejski prijatelj in svetovalec, trener Kari Savolainen, je Božičku sporočil želje  najmlajših, saj oba prihajata iz Finske in sta skoraj  soseda. Mogoče pa prinese kakšno darilo in prežene virus, da začnemo z treningi na ledu v januarju.

V klubu smo tudi za obroka letne vadnine za meseca november in december iskali kompromis in se odločili s sklepom Upravnega odbora, da se obračuna polovična vadnina za   vsak mesec, ko je bila skupinska vadba, zaradi sklepa vlade RS prepovedana.

Za razumevanje se Vam vnaprej zahvaljujem in Vas pozdravljam,

 

Jože Kovač

 

 

 

Mogoče vas zanima tudi
Back To Top