skip to Main Content
OBVESTILO MEDIJEM

Spoštovani,

obveščamo vas, da je v HK SŽ Olimpija do konca decembra na preizkušnji Žiga Pešut. »Vesel sem, da treniram s to ekipo, da sem na preizkušnji pri Olimpiji. Verjamem, da se bomo dobro ujeli in da bom ekipi lahko pomagal tudi v nadaljevanju sezone,« je povedal danes, ko je prejel svoj dres.

Hkrati vas obveščamo tudi, da v klubu konec tedna gostimo 13. Mednarodni turnir Zmajček, ki je eden najbolj prepoznavnih turnirjev za mlade hokejiste v regiji. Letošnjega turnirja se udeležuje okoli tristo otrok iz Srbije, Hrvaške, Avstrije in Italije. Turnir pa ni le tekmovalne narave, ampak je namenjen tudi izmenjavi izkušenj pri vzgoji mladih hokejistov. Poleg tega je tudi priložnost za druženje mladih hokejistov, njihovih staršev, spremljevalcev, trenerjev in ostalih obiskovalcev ter spoznavanje našega glavnega mesta.

Mednarodni turnir Zmajček se bo začel v soboto, 15. decembra, ob 12.00 in zaključil dan kasneje v popoldanskih urah. Vabljeni, da si ogledate spretnosti mladih hokejistov v Hali Tivoli.

Za dodatne informacije smo vam v klubu z veseljem na voljo.

Športni pozdrav,

HK SŽ OLIMPIJA

 

Mogoče vas zanima tudi
Back To Top