skip to Main Content
Objavljen je razpored končnice DP U-12

Zadnja srečanja rednega dela prvenstva so odigrale tudi selekcije U-12. Tako smo dobili dokončen vrstni red rednega dela, ki določa pare v končnici.

Ekipi Crvene Zvezde ni uspelo odigrati vseh tekem rednega dela, tako da je ekipa izstopila iz tekmovanja in že odigrane tekme s to ekipo se v končnem razporedu ne upoštevajo. Sicer je še vedno na razporedu neodigrana tekma ekip HK MK Bled in HDD Bled, a ta na končni vrstni red razporeda v končnici ne vpliva.

Končni vrstni red rednega dela je torej naslednji (brez omenjene neodigrane tekme)

Razpored končnice je objavljen na tej povezavi. Na tej povezavi bomo tudi redno spremljali vse tekme končnice.

Potek končnice je naslednji: 8 slovenskih ekip je glede na razpored v rednem delu prvenstva razporejenih v 4 četrtfinalne pare. Zmagovalci teh parov se uvrstijo v polfinale. Zmagovalca polfinala se pomerita za državnega prvaka, poraženca pa za končno 3.mesto v državnem prvenstvu. Na drugi strani se med seboj pomerijo tudi poraženci četrtfinalnih parov. Zmagovalca teh t.i. mini polfinalov se pomerita za končno 5.mesto v državnem prvenstvu, poraženca pa za končno 7.mesto v državnem prvenstvu. Vsi navedeni pari se med seboj pomerijo na dve dobljeni tekmi. Vse ekipe torej, ne glede na uvrstitev, v končnici odigrajo najmanj 6 tekem oz. največ 9. tekem.

Ekipa HK Olimpije se v četrtfinalu pomeri z 8.uvrščeno slovensko ekipo HDD Bled. Zaradi boljšega rezultata v rednem delu, se prva tekma 18.februarja odigra v Tivoliju, kjer bo potekala tudi morebitna 3.tekma tega četrtfinalnega obračuna.

Ekipa HK Celje za katero tudi nastopajo nekateri Ljubljanski Malčki, pa bo četrtfinalna tekmovanja pričela na Bledu pri 2.uvrščeni ekipi rednega dela HK MK Bled.

Četrtfinalni pari so torej:

HK Olimpija – HDD Bled

HK MK Bled – HK Celje

HD Mladi Jesenice – HDK Maribor

HK Slavija Junior – HK Triglav

Spremljajte dogajanja v končnici na tej povezavi in navijajte za naše Zmaje!

Mogoče vas zanima tudi
Back To Top