skip to Main Content
Nova zmaga za naše kadete

V torek 25. oktobra so naši kadeti odigrali novo prvenstveno tekmo. Tekma s Celjani v Tivoliju bi morala biti na sporedu že čez vikend, a je bila prestavljena na torek. V tekmo so naši vstopili s polno postavo, tako da smo se nadejali novih prvenstvenih točk in točno to se je tudi zgodilo.

Naši so že takoj na začetku tekme prevzeli pobudo. Prvi zadetek je padel že v 3. minuti, ko je z modre črte zadel Lovro Pipan. Še v prvi tretjini pa sta v polno zadela tudi Ian Petronijevič Lepša in pa Žiga Kuhar. Podobno se je tekme odvijala tudi v drugi tretjini, kjer pa naši strelci niso bili povsem zbrani in plošček nekaj časa kar ni hotel iti v gostujočo mrežo. Šele v 36. minuti je to z novim zadetkom presekal Ian Petronijevič Lepša. So pa gostje to takoj vrnili in v 39. minuti izkoristili napako v naši obrambi za svoj prvi zadetek. A ta zadetek je naše kvečjemu malce prebudil. Še v isti tretjini je zadel Tevž Žibert, tako da so naši tudi drugo tretjino dobili z izidom 2:1.

V zadnji tretjini pa so naši zmago potrdili s 5 novimi zadetki. Po dva zadetka sta prispevala Tevž Žibert in Ian Petronijevič Lepša, enega pa je dosegel Julijan Huč. Zmaga je tako z rezultatom 10:1 ostala doma.

S to zmago so naši prišli na vrh prvenstvene lestvice. Naslednja tekma pa jih čaka v soboto doma proti Slaviji.

 

Statistiko s tekme si lahko ogledate na tej povezavi.

Video posnetek tekme si lahko ogledate na tej povezavi.

Celotno lestvico v tekmovanju kadetov lahko spremljate na tej povezavi.

Mogoče vas zanima tudi
Back To Top