skip to Main Content
Nova okrepitev je Chris Dodero

Nova okrepitev naše ekipe v prihodnji sezoni je ameriški napadalec Chris Dodero, ki je zadnjih pet let igral v ekipi American International College v NCAA. Tam je bil soigralec slovenskega reprezentanta Luke Mavra.

»Chris Dodero bi lahko s svojimi številkami iz NCAA v ZDA naredil dobro zgodbo, a si je želel priti v Evropo in narediti kariero tukaj. Govorimo o fantu, ki je zelo hiter in energičen, izbran je bil za najboljšega obrambnega napadalca, dober je tako v igri z igralcev več kot z igralcem manj. Z njim dobimo igralca, ki je lačen dokazovanja in komaj čaka, da se nam pridruži. Vesel sem, da postaja del naše ekipe, saj s tem pridobivamo dimenzijo, ki nam manjka. Ima odlične delovne navade in tudi značajsko ima veliko kvalitet. Mislim, da se bo odlično vklopil v našo ekipo,« pravi glavni trener Mitja Šivic.

»Zelo se veselim prihoda v Evropo in v Ljubljano in komaj čakam, da se pridružim ekipi in da se sezona začne,« pravi Cris Dodero.

Trenutna sestava ekipe:

Vratarji: Žan Us, Anthony Morrone, Luka Kolin;

Branilci: Aljoša Crnovič, Mark Čepon, Kristjan Čepon, Joona Erving, Tine Klofutar, Aleksandar Magovac, Carl Neill, Nejc Stojan;

Napadalci: Tadej Čimžar, Chris Dodero, Luka Kalan, Rok Kapel, Gregor Koblar, Žiga Pance, Nik Simšič, Jaka Sodja, Jaka Šturm, Marc-Olivier Vallerand, Miha Zajc.

 

Mogoče vas zanima tudi
Back To Top