skip to Main Content
Nova okrepitev je Carl Neill

Ekipo HK SŽ Olimpija bo v prihodnji sezoni okrepil kanadski branilec Carl Neill, ki je preteklo sezono začel pri moštvu Laval Rocket v American Hockey League in zaključil pri Kölner Haie v DEL.

»Prva stvar, ki jo vidiš pri Carlu Neillu so njegove odlične vrline in značaj izven ledu. Na ledu je težek nasprotnik, brezkompromisen pred golom in v kotih, zna odigrati pod pritiskom in organizirati napad… Ogledal sem si vse štiri tekme, ki jih je odigral v DEL in mislim, da je odigral odlično. Če si ga predstavljam v takšni luči v naši ekipi, smo dobili odličnega branilca. Lepo se premika na modri liniji in ima dober strel. Dobivamo igralca, ki nam bo dal poleg tega tudi veliko borbenosti in značaja,« je povedal glavni trener Mitja Šivic.

»S prihodom v Ljubljano se začenja novo poglavje v moji karieri in zelo se veselim začetka sezone. Mislim, da nas čaka kar nekaj izzivov in vsekakor si želim odlične sezone,« pravi Carl Neill, ki se bo soigralcem pridružil konec julija.

V sezoni 2022/23 ostajajo v ekipi Žiga Pance, Kristjan in Mark Čepon, Joona Erving, Rok Kapel, Gregor Koblar, Luka Kalan, Tadej Čimžar, Miha Zajc, Žan Us, Nik Simšič, Aljoša Crnovič, Jaka Sodja. Pridružila sta se tudi Kanadčana Anthony Morrone in Marc-Olivier Vallerand ter Nejc Stojan.

O novih podaljšanjih pogodb ali okrepitvah vas bomo obveščali na naših kanalih.

Mogoče vas zanima tudi
Back To Top