skip to Main Content
Nova domača zmaga zmajev

Po daljšem premoru so se naši fantje vrnili na led, tokrat še okrepljeni, saj se je ekipi pridružil Gal Koren. S 5:1 so bili boljši od ekipe Vipitena.

Foto: Eva Brili Grebenar

Čeprav so imeli zeleno-beli premoč na igrišču že v prvi tretjini, zadetkov nismo videli. Goste je večkrat rešil vratar. A že na začetku druge tretjine je za vodstvo zmajev zadel Aleš Mušič in nadaljevanje je bilo lažje. Zatem je zadel že kapetan Žiga Pance in Jan Drozg za 3:0 po koncu druge tretjine. V zadnji tretjini sta za domače zadela še Jure Sotlar in Jan Drozg. Gostje so sicer v 51. minuti dosegli časten zadetek za 5:1.

Na tekmi je prvič v tej sezoni za zmaje zaigral Gal Koren, ki se je pridružil ekipi. Trener Gregor Polončič je ponudil priložnost tudi mlademu vratarju, komaj 15-letnemu Jonu Dukariču.

»Na začetku tekme se nam je sicer poznalo, da že nekaj časa nismo bili v tekmovalnem ritmu. Narekovali smo temo in čeprav je bilo po prvi tretjini 0:0, smo vedeli, da nasprotnik ne bo mogel zdržati ob takem ritmu. Zadovoljen sem z igro, mogoče moramo popraviti še igro z igralcem več. Imamo še nekaj rezerv. Imamo odlično ekipo, a moramo ostati skromni in delavni,« je po tekmi povedal trener Gregor Polončič.

Za prvi zadetek na tekmi je danes poskrbel Aleš Mušič, ki pravi, da mora ekipa v takem ritmu nadaljevati. »Dobro smo narekovali tempo in zasluženo zmagali. Pritiskali smo na vrata nasprotnikov, imamo pa še nekaj malenkosti, ki jih lahko izboljšamo

V naslednjem tednu naše fante čakajo tekme v državnem prvenstvu, v Alpski hokejski ligi pa v Ljubljani gostuje Ritten.

 

Fotografije s tekme si lahko ogledate na tej povezavi.

Video posnetek tekme si lahko ogledate na tej povezavi.

Statistiko s tekme si lahko ogledate na tej povezavi.

Mogoče vas zanima tudi
Back To Top