skip to Main Content
Nov HZS turnir za najmlajše je pod streho

V nedeljo 10. februarja je v Mariboru potekal nov turnir za najmlajše pod pokroviteljstvom HZS.

Na turnirju so nastopile ekipe HDK Maribor, HDD Bled, HK Velenje, HK Triglav ter seveda HK SŽ Olimpije. Naši zmaji so se predstavili s 5 ekipami (3 ekipe u-10 in 2 ekipi u-8).

Foto: Aleš Brezarič

Tako kot smo že navajeni, je tudi ta turnir potekal v podobnem ritmu kot prejšnji HZS turnirji. Gre za sklop “hitrih” tekem, kjer se celotno dogajanje izvede v nekajurnem druženju in prepletanju več hkratnih tekem. Tudi tokrat je bilo tako in videli smo veliko borbe, veliko srčnosti ter veliko želje. Naši trenerji so bili z videnim zadovoljni.

Foto: Tomaž Šuštar

Naše najmlajše so na turnirju vodili trenerji Andraž Praprotnik, Andraž Burazin in Črt Snoj. Zraven pa so bili seveda prisotni tudi tehnični vodje.

Turnir ni bil tekmovalne narave in rezultati se niso beležili. Za malce bolj tekmovalne turnirje bo čas na koncu sezone. Do konca sezone najmlajše čakajo še trije HZS turnirji. Prvi na Bledu, ki bi moral biti na sporedu že prihodnji vikend je žal prestavljen na kasnejši (še nedoločen) termin. Sicer pa najmljaše čaka še HZS turnir 10. marca na Bledu in 24. marca v Ljubljani.

Foto: Igor Košir

Objavljen pa je že aprilski turnir v Italiji (Brixen). Prijave na turnir se že zbirajo. Prijava je možna na tem naslovu. Seveda pa v klubu načrtujemo obisk še kakšnega dodatnega turnirja. O morebitnih dodatnih turnirjih vas bomo obvestili takoj, ko bodo zadeve znane in dorečene.

 

Seznam nastopajočih igralcev po ekipah si lahko ogledate na tej povezavi.

Fotografije ekip U-10 si lahko ogledate na tej povezavi.

Fotografije ekip U-8 si lahko ogledate na tej povezavi.

Sicer lahko celotno dogajanje v najmlajših kategorijah spremljate na teh povezavah:

Zapisal: Vladimir Ban

 

Mogoče vas zanima tudi
Back To Top