skip to Main Content
Nov delovni vikend za selekcijo starejših malčkov

V nedeljo 8. decembro sta bili ponovno na delu tudi obe naši selekciji starejših malčkov (U-12). Ekipa 1 se je odpravila v Maribor, ekipa 2 pa v Celje.

Ekipo 1 sta v Mariboru čakali ekipi HDK Maribor in HK Slavija Junior 2. Našo ekipo je na turnirju vodil trener Andrej Hebar. Naši so turnir dobro odigrali. Na obeh tekmah so obdržali svojo mrežo nedotaknjeno. Proti borbenim domačinom so zmagali z malce nižjo razliko, proti ekipi HK Slavija Junior pa je bila razlika že višja. Forma selekcije starejših malčkov tako ostaja dokaj dobra.

Foto: Igor Košir

Ekipo 2 pa sta v Celju pričakali domača ekipa ter ekipa HDD Bled. Ekipo 2 je na potovanje vodil trener Rok Prusnik. Tudi v Celju je bilo zanimivo. Naša ekipa je ponovno odigrala kar nekaj izenačenih srečanj. In če se jim športna sreča v dosedanjih turnirjih ni nasmehnila, je bilo tokrat vseeno malce drugače. Proti domači ekipi Celja so naši sicer izgubili z minimalno razliko, so pa zato proti ekipi HDD Bled odigrali izenačeno, kljub temu, da so Blejski hokejisti sredi tekme že vodili s 4:1. Tokratni rezultati in predvsem pristop so vsekakor vzpodbuda igralcem za naslednje turnirje.

Foto: Valentin Areh

Sedaj sledi nekaj počitka. Sicer večina igralcev igra tekme tudi v drugih kategorijah, tako da temu ne bo čisto tako, a tekmovanje v selekciji starejših malčkov se nadaljuje šele 19, januarja.

 

Zapisal: Vladimir Ban

 

Fotografije s tekem ekipe 1 si lahko ogledate na tej povezavi.

Fotografije s tekem ekipe 2 si lahko ogledate na tej povezavi.

Seznam nastopajočih igralcev po selekcijah si lahko ogledate na tej povezavi.

Sicer lahko celotno dogajanje v kategoriji starejših malčkov spremljate na tej povezavi.

 

Mogoče vas zanima tudi
Back To Top