skip to Main Content
Navijaško obarvan petek v Hali Tivoli

V petek se nam obeta en super večer v Hali Tivoli. V Ljubljano prihaja ekipa HC Innsbruck in obeta se boj za vsak plošček.

Tudi tokrat bodo na voljo izdelki HK Olimpija, poleg tega pa se boste lahko fotografirali tudi za Mega navijaški mozaik in podprli naši olimpijke in olimpijce na igrah v Pekingu.

Začetni met bo izvedel glasbenik SoulGreg Artist, ustanovitelj Društva Viljem Julijan. Med tretjino bo tudi zapel športno-navijaško himno Slovenija zmore! Obiskala nas bosta Daliborka in Miloš, ki smo jima lani pomagali v okviru našega sodelovanja z Društvom Viljem Julijan. Sodelovanje pa nadaljujemo tudi v letošnji sezoni.

Pred dobrim letom nas je v klubu pretresla zgodba fantka Miloša, ki ima zelo hudo redko dedno bolezen bulozno epidermolizo – distrofično obliko, ki je najtežja oblika te bolezni. Odločili smo mu priskočiti na pomoč. Povezali smo se z Društvom Viljem Julijan, ki pomaga otrokom z redkimi boleznimi, ki so večinoma izredno hude. Ti otroci pa so pravi mali borci.

Medtem je glasbenik SoulGreg Artist, ustanovitelj Društva Viljem Julijan, nedavno posnel športno-navijaško himno – pesem Slovenija zmore!, ki jo bo izvedel na tekmi med Olimpijo in Innsbruckom. Slovenija je že dokazala, da zmore, naši fantje tudi in presenetili vse v ligi ICE. Dokazali so, da so pravi borci, tako kot so borci ti mali otroci, za katere skrbijo v Društvu Viljem Julijan. In s tem so prava inspiracija nam vsem.

Vabimo vas, da skupaj z nami pomagate malim borcem in Društvu Viljem Julijan. Na njihovi spletni strani so tudi podatki, kako lahko z donacijo podprete društvo in male borce.

Društvo Viljem Julijan sta ustanovila glasbenik SoulGreg Artist in njegova žena Nina, starša fantka Viljema Julijana, ki je pri starosti dveh let in pol preminil za neozdravljivo smrtonosno redko boleznijo. Društvo osvešča javnost o redkih boleznih in nudi pomoč in podporo otrokom z redkimi boleznimi in njihovim družinam.

Sicer pa vas – kot vedno – prosimo, da pridete pravočasno, imate pripravljen PCT in osebni dokument ter v dvorani nosite masko. Prav tako v dvorani ni dovoljeno uživati hrane in pijače.

Mogoče vas zanima tudi
Back To Top