skip to Main Content
Naši najmlajši so na Jesenicah prikazali dobre igre

Nedelja 17. novembra je bila delovna tudi za naše najmlajše hokejiste. Na vrsti je bil HZS turnir na Jesenicah. Tja so naši odpotovali z dvema U-8 in dvema U-10 ekipama.

Foto: Igor Košir

Na turnirju so sodelovale še ekipe HKMK Bled, EC KAC in Hidria Jesenice.

Naše nadebudne hokejiste so na turnirju vodili trenerji Andraž Praprotnik, Andraž Burazin in Črt Snoj. Zraven pa so bili seveda tudi naši starši – tehnični vodje.

Foto: Andrej Jaklin

Tokrat je redni turnir Hokejska zveze malce popestrila ekipa EC KAC, ki si sicer ponavadi tovrstnih turnirjev v tej kategoriji ne udeležuje. Hkrati pa je bilo malce drugače tudi to, da so bile tekme daljše kot sicer (U-10 – 24 minut, U-8 pa 18 minut). To se sicer mogoče niti ne sliši veliko, a za mlade igralce je to opazna razlika.

Foto: Valentin Areh

Glavni trener Andraž Praprotnik je bil s prikazanimi igrami zadovoljen: “Tokrat smo nastopili le s 4 ekipami, a so naši igralci pokazali veliko borbe in dobrih iger. Tekme so bile malce daljše, a pretirane utrujenosti naši niso kazali.”.

Foto: Tomaž Šuštar

Morebiti pa je k dobrim igram prispevalo tudi to, da so naši igralci tokrat zaigrali v novih tekmovalnih dresih, s katerimi so se lahko še bolj poistovetili s svojimi vzorniki in idoli iz članske ekipe.

Naše najmljaše sedaj čaka nekaj počitka in treningi. Naslednja akcija pa je predvidena za 15. december, ko bi moral biti na vrsti turnir v Zalogu.

 

Zapisal: Vladimir Ban

 

Fotografije ekip U-8 si lahko ogledate na tej povezavi.

Fotografije ekip U-10 si lahko ogledate na tej povezavi.

Seznam nastopajočih igralcev in tekem si lahko ogledate na tej povezavi.

 

Mogoče vas zanima tudi
Back To Top