skip to Main Content
Naši mladinci se iz Zagreba vračajo z zmago

Naši mladinci zadnje časa veliko počitka nimajo. Nova tekma v državnem prvenstvu jih je čakala že danes v četrtek 17. oktobra. Zmaji so se odpravili v Zagreb.

Ekipi sta eno tekmo v letošnji sezoni že odigrali. Čisto na začetku sezone so zmaji premagali ekipo Mladost z rezultatom 3:2. Takrat so zmaji povedli že s 3:0, a nato so se gostje vrnili v igro in tekma je bila dokaj izenačena in napeta vse do konca. Po eni strani smo torej lahko pričakovali izenačeno igro, a vseeno smo verjeli v naše zmaje, saj so v tej sezoni prikazali več dobrih iger kot pa domači igralci.

In izkazalo se je, da je bil “strah” res neupravičen. Naši igralci so že takoj odločno vstopili v tekmo. Ta se za naše zmaje ne bi mogla začeti bolje. Že v začetku 2. minute je za vodstvo 1:0 zadel Tino Burazin (Tino je nov igralec Olimpije, ki se je ekipi pridružil šele pred dnevi). Še v isti minuti, pa je po podaji Urbana Kokelja in Gašperja Šubica za 2:0 zadel Luka Ogrinc. Do konca tretjine so naši igralci zadeli še enkrat in prva tretjina se je končala z izidom 3:0.

Premoč naših se je nadaljevala tudi v drugem delu. V tem delu so domači sicer dosegli svoj zadetek, a naši zmaji so dosegli nove 3 zadetke in ekipi sta se tako odšle na zadnji odmor z vodstvom Olimpije 6:1. Podobna igra pa se je nadaljevala tudi v zadnji tretjini. Igralci Olimpije so dosegli nekaj novih zadetkov in tekma se je končala z zmago naših igralcev 10:1.

Po tekmi je bil zadovoljen tudi trener Ildar Rahmatullin: “Dobra tekma. Dosegli smo 2 hitra zadetka in potem jo šlo vse lažje“.

Naši mladinci počitka še nimajo. Večina današnje ekipe že jutri odpotuje na nov turnir EBYSL U-20, kjer jih v naslednjih dneh v ekipi Team Ljubljana čakajo 3 težke tekme. Sicer pa se tekmovanje v državnem prvenstvu nadaljuje v četrtek 24.oktobra, ko v Tivoli prihaja ekipa Triglav.

 

Zapisal: Vladimir Ban

 

Statistiko s tekme si lahko ogledate na tej povezavi.

Sicer lahko celotno dogajanje v kategoriji mladincev spremljate na tej povezavi.

Mogoče vas zanima tudi
Back To Top