skip to Main Content
Naši kadeti so v Tivoliju pričakovano premagali sovrstnike iz Celja

Naši kadeti so tokrat v državnem prvenstvu na led stopili sredi tedna. A ni jim bilo treba na pot. Tekmo so gostili v Tivoliju, v goste pa so prišli Celjani.

Točkovno gledano smo glede na dosedanje tekme pričakovali novo zmago naše Olimpije, kar pa je bilo potrebno dokazati še na ledu. A vloge favorita se naši zmaji niso ustrašili in tekmo so zanesljivo dobili. Gostje so v svoji obrambi zdržali do 6. minute. Takrat so bili naši igralci na ledu z igralcem več v polju in padel je prvi zadetek. Kmalu je postalo jasno, da danes presenečenja ne bo. Zadetki so se vrstili. Prva tretjina se je končala z rezultatom 3:0, na koncu tekme pa je semafor kazal rezultat celo 12:0.

Na preostalih tekmah je VSV na Jesenicah premagal domačine s 3:0, Slavija je doma z 9:2 premagala Maribor. Še najbolj zanimivo pa je bilo na Bledu. Triglav je dolgo časa vodil z 1:0, nato pa so Blejčani v zadnjem delu 3. tretjine prišli do igre z dvema igralcema več, kar so izkoristili za dva zadetka. Zadnjega so nato še dosegli v prazno mrežo in premagali Kranjčane s 3:1.

Naši zmaji tekmovanje nadaljujejo v soboto 10. oktobra, ko bo na vrsti tekma na Jesenicah.

 

Statistiko s tekme si lahko ogledate na tej povezavi.

Sicer lahko celotno dogajanje v kategoriji kadetov v letošnji sezoni spremljate na tej povezavi.

 

Mogoče vas zanima tudi
Back To Top