skip to Main Content
Naši ekipi se je pridružil Bastien Maïa

Naši ekipi se je pridružil francoski napadalec Bastien Maïa, ki v Ljubljano prihaja iz finskega moštva Iisalmen Peli-Karhut.

”Glede na to, da je igralcev na trgu zelo malo, nam je bilo pri izboru pomembno, da so igralci ’lačni’ uspeha, da so pripravljeni delati, da igrajo pravilno in Bastien Maïa to zagotovo ima. Dejstvo je, da gre za igralca, ki dela stvari prav, ki nam bo zelo pomagal, še posebej, če bo našel pravo kemijo s katerim od igralcev. Dejstvo je, da se dobro znajde v igri z igralcem več, prav tako v igri z igralcem manj. Dejstvo je tudi, da je zelo dobro odigral svojo vlogo v francoski reprezentanci na turnirju v Sloveniji. Zelo pomembno je, da prihaja k nam s pravim odnosom in prepričan sem, da se bo hitro vključil v našo kulturo,” je ob prihodu novega igralca povedal Mitja Šivic.

”Zelo se veselim priložnosti, ki so mi jo ponudili pri Olimpiji. Želel sem si korak više in to prihod v Ljubljano zagotovo je. Liga ICE je zelo tekmovalna, Olimpija pa je bila v prvem delu odlična in je dosegla dobre rezultate. V pretekli sezoni sem igral skupaj z Joono Ervingom, Guillaume Leclerc je moj dober prijatelj, zato verjamem, da se bom hitro vključil v ekipo in se veselim prvih tekem,” je po prihodu v Ljubljano povedal Bastien Maïa, sicer tudi francoski reprezentant.

Bastien, dobrodošel v Ljubljani!

Mogoče vas zanima tudi
Back To Top