skip to Main Content
Naše najmlajše hokejiste je na Bledu obiskal Miklavž

Ta vikend je bil za naše najmlajše hokejiste zelo poseben. Obiskali so tradicionalni Miklavžrv turnir na Bledu. Tako kot prejšnja leta so na turnirju sodelovale tudi tuje ekipe, kar je celotno izkušnjo naredilo le še bolj zanimivo.

Foto: Andrej Jaklin

HK SŽ Olimpija se je turnirja udeležila z eno ekipo U-8 in eno ekipo U-10, kjer so prvi dan v ekipah nastopili eni igralci, drugi dan pa drugi igralci. Tako so svojo priložnost za obisk Miklavža dobili skorajda vsi igralci, ki tudi sicer nastopajo na turnirjih HZS.

Foto: Igor Košir

Na turnirju sta naše ekipe vodila trenerja Andraž Burazin in Črt Snoj, ki sta bila z videnim zadovoljna. Miklavž je očitno našim fantom prinesel dodatno voljo in željo po dokazovanju. Vse 4 ekipe so se predstavile v dobri luči.

Foto: Igor Košir

Tako kot vedno, so mladi igralci na ledu uživali in se borili po svojih najboljših močeh. Trenerji so vudno spremljali njihov odnos in tiste malenkosti, ki so pri vsakem igralcu pomembne. Starši so strastno navijali na tribunah. Mladi igralci pa so se zabavali na ledu s čimer je bil hokejski krog na Bledu uspešno zaključen.

Foto: Andrej Jaklin

Dragi Miklavž, vidimo se naslednje leto, ponovno na Bledu.

Opomba: Za igralce, ki so se turnirja udeležili v soboto, bodo Miklavževa darila čakala na prvem treningu v tem tednu. 

Veliko počitka pa za naše najmlajše ne bo. Že naslednji vikend je na sporedu nov turnir HZS, ki bo tokrat v Zalogu. Do konca leta, pa je na voljo še turnir na Slovaškem (o tem turnirju si lahko preberete na tej povezavi).

 

 

Zapisal: Vladimir Ban

 

Fotografije ekipe U-8 (sobota) si lahko ogledate na tej povezavi.

Fotografije ekipe U-8 (nedelja) si lahko ogledate na tej povezavi.

Seznam tekem in razpored igralcev po ekipah si lahko ogledate na tej povezavi.

 

Mogoče vas zanima tudi
Back To Top