skip to Main Content
Naročilo klubskih bund in kapucarjev

Za igralce in starše smo pripravili nove klubske artikle. Cilj in želja kluba je omogočiti igralcem enovito ekipno podobo na treningih, tekmovanjih in ostalih dogodkih.

Na voljo sta klubska bunda in jopica s kapuco.

Jopica s kapuco

kapucar

Kapucar je na voljo za naročilo v spletni trgovini kluba. Pravila in način naročila je enak kot za vse ostale artikle iz trgovine. Za naročila do vključno nedelje 20.11. lahko naročniki izkoristijo kupon HKOLIMPIJA (vpiše se ob naročilu) za 25% popust.

Cena otroške jopice s kapuco = 34,95€ – 25% popusta = 26,2€

Cena odrasle jopice s kapuco = 44,95€ – 25% popusta = 33,7€

Dostop do trgovine in navodil za naročanje/dostavo je na tej povezavi.

Izkoristite priložnost in pravočasno naročite artikle.

Bunda

bunda-trgovina-odrasla

Model za odrasle

Otroški model

Otroški model

Za naročilo klubskih bund sta na voljo dva načina:

  • Do vključno 20.11 bo na voljo naročilo preko spodnjega obrazca – za ta naročila priznavamo 25% popust in dobavo do 10.12.
  • Po 20.11 bodo naročila možna preko spletne trgovine po redni ceni. Rok dobave je odvisen od zalog

Izkoristite priložnost in pravočasno ter ceneje naročite artikle

Klubske bunde so na voljo v vseh velikostih. Od ponedeljka 14.11. do petka 18.11. bodo vzorci do vključno velikosti 168 na voljo pri tehničnih vodjih na posameznih treningih, kjer si jih bodo lahko igralci ogledali in tudi pomerili.

Klubske bunde so na voljo v otroških in odraslih velikostih. Odrasla bunda ima malce daljši kroj. Odrasli vzorci žal niso na voljo. Pozivamo zainteresirane za naročilo velikosti po lastni presoji (konfekcijske številke bi morale biti klasične za bunde). Ob naročilu zalog bomo poskrbeli, da bo pri vsaki konfekcijski številki rezerva, tako da bodo možne menjave velikosti ob dobavi.

Plačilo klubskih bund je ob prevzemu (na dan dobave bo organiziran prevzem na lokaciji Tivoli, kjer bo možno plačilo z gotovino in plačilnimi kartice preko Stadionshop davčne blagajne – o točnem datumu prevzema boste pravočasno obveščeni).

V primeru naročila večih otroških ali večih odraslih bund, vas naprošamo, da izpolnite več obrazcev (1 obrazec je 1 otroška in/ali 1 odrasla).

[huge_it_forms id=”10″]

 

Mogoče vas zanima tudi
Back To Top