skip to Main Content
Najmljaši hokejisti so v soboto obiskali Bled

Foto: Tomaž Šuštar

V soboto 9. marca je bil na vrsti nov turnir za najmlajše.

Tokratni gostitelj je bil klub HK MK Bled. Na turnirju so poleg domačinov in naših ekip nastopile tudi ekipe iz Celja, Jesenic ter Siska. Ekipa KHL Sisak redko kdaj obišče turnirje v Sloveniji, tako da so bila današnja srečanja z njimi še toliko bolj posebna.

HK SŽ Olimpija se je tokrat predstavila z dvema ekipama U-10 ter dvema ekipama U-8. Na zadnjih turnirjih je klub zastopalo kar 5 moštev, a so tokrat nastopila le štiri. Kar nekaj igralcev U-10 je namreč na turnirju manjkalo, saj so imeli na sporedu še prvenstveno tekmo v selekciji U-12.

Foto: Valentin Areh

Ekipi sta na turnirju vodila trenerja Rok Prusnik in Črt Snoj. Tudi tokrat pa so za dobro razpoloženje poskrbeli starši. Na turnirju so navijali pod veliko zastavo “HK SŽ Olimpija”, kar je malčkom še dodatno popestrilo dogajanje na ledu. Zahvala staršem gre tudi za tehnično vodenje ekipe ter za fotografije za naš spletni portal.

Igralci so na turnirju prikazali dobre igre. Tako kot ponavadi pa je veljalo pravilo, da se rezultati ne beležijo.

Do konca sezone čaka najmlajše vsaj še turnir v Ljubljani (24. marca). Na sporedu bi sicer moral biti tudi še en turnir na Bledu, vendar še ni jasno ali bo ta turnir organiziran ali ne. Posebna pozornost na koncu sezone pa bo namenjena še turnirju v Italiji (Brixen). O morebitnih dodatnih turnirjih na koncu sezone, pa bomo igralce obvestili v prihodnjih tednih.

 

Fotografije s turnirja si lahko ogledate na tej povezavi.

Seznam nastopajočih igralcev po ekipah si lahko ogledate na tej povezavi.

Sicer lahko celotno dogajanje pri najmlajših spremljate na naslednjih povezavah:

 

Zapisal: Vladimir Ban

 

 

Mogoče vas zanima tudi
Back To Top