skip to Main Content
Najmlajše selekcije odprle serijo turnirjev pod okriljem HZS v Zalogu

Najmlajše selekcije so sicer na otvoritvenem turnirju sezone nastopile že septembra na Bledu, a šele ta vikend se je sezona za njih tudi “uradno” odprla. Na vrsti je bil namreč prvi turnir pod okriljem Hokejske zveze.

Najmlajši so se odpravili na turnir v Zalogu, kjer sta poleg domačinov, sodelovali še ekipi iz Celja ter Bleda (HK MK Bled).

Turnir je bil dobro organiziran in tekmovanje je potekalo tekoče in nemoteno. Najmlajši so se lahko posvetili igri in veselja na ledu ni manjkalo.

Prvi del turnirja je pripadal selekcijam U-8, kjer je Olimpija sodelovala z dvema ekipama.

Drugi del turnirja pa je pripadal selekcijam U-10, kjer je Olimpija prav tako sodelovala z dvema ekipama.

Ekipa sta vodila Andraž Burazin in Rok Prusnik, ki sta tekmovalcem znala dati dovolj dobrih navodil in sta bila s pristopom ter igro zadovoljna.

Turnir je bil seveda netekmovalnega značaja, tako da rezultati niso pomembni. Pomembno pa je, da vsak igralec pri sebi ve, ali je izpolnil dve glavni nalogi. Prva je bila da uživa na polno, druga pa, da se res maksimalno potrudi po svojih močeh. Tisti ki so zmogli to kombinacijo so zmagovalci današnjega turnirja in druženja najmlajših.

Sicer pa igralci veliko počitka ne bodo imeli. Že takoj naslednji vikend sledi turnir v Beogradu, ki se ga Olimpija udeležuje z ekipama U-8 in U-10.

 

Fotogalerijo ekip U-8 si lahko ogledate na tej povezavi.

Fotogalerijo ekipe U-10B si lahko ogledate na tej povezavi.

Fotogalerijo ekipe U-10A si lahko ogledate na tej povezavi.

Sicer pa lahko celotno dogajanje posameznih selekcij spremljate na njihovih podstraneh

 

Zapisal: Vladimir Ban

 

 

Mogoče vas zanima tudi
Back To Top