skip to Main Content
Najmaljši hokejisti so se tokrat predstavili kar v Ljubljani

V nedeljo 20. oktobra je bil na vrsti nov turnir pod okriljem HZS za najmlajše hokejiste. Turnir je potekal v Ljubljani. Na turnirju so se predstavile ekipe HK SŽ Olimpije, HK Triglava, HD Hidria Jesenic, sodelovala pa je tudi ekipa Slavije Juniors.

Foto: Valentin Areh

Domači organizatorji so se na turnir dobro pripravili. Zahvala gre staršem za pomoč pri organizaciji, igralcem mlajših tekmovalnih selekcij ki so delili pravico na tekmah, seveda pa gre zahvala tudi trenerjem, ki so dobro skrbeli za naše ekipe. Starši so poskrbeli za ograde, za prehrane, za tehnično vodenje ekip in pa tudi za zanimive fotografije, ki si jih lahko ogledate na spodnjih povezavah. Naš klub se je na turnirju predstavi s 5 ekipami (3 ekipe v selekciji U-10 in 2 ekipi v selekciji U-8).

Na turnirju so ekipe vodili trenerji: Andraž Praprotnik, Črt Snoj, Rok Prusnik, Andraž Burazin in Maja Bizjak. Ti so bili s prikazanimi igrami naših najmlajših hokejistov popolnoma zadovoljni. Posebej zanimivi so bili “večni derbiji”, kjer so se najmlajši hokejisti v rdečih in zelenih dresih še posebej trudili.

Turnir je končan, počitka za naše najmlajše pa ne bo veliko. Večina se jih bo v začetku novembra udeležila turnirja v Beogradu. Sicer pa bo naslednji turnir za najmlajše pod okriljem HZS na vrsti 10. novembra na Jesenicah.

 

Zapisal: Vladimir Ban

 

Fotografije ekip U-8 si lahko ogledate na tej povezavi.

Fotografije ekip U-10 si lahko ogledate na tej povezavi.

Seznam igralcev po ekipah si lahko ogledate na tej povezavi.

 

Mogoče vas zanima tudi
Back To Top