skip to Main Content
Morrone kot posojeni igralec v Nemčijo, prihajata Kolin in Skerlep

Kanadski vratar Anthony Morrone, ki ima s klubom sklenjeno dvoletno pogodbo, torej do konca sezone 2023/24, kot posojeni igralec do konca sezone odhaja v Eispiraten Crimmitschau, ki tekmuje v drugi nemški ligi.

Njegovo vlogo bo zapolnil mladi vratar Luka Kolin, član naše ekipe in reprezentančni vratar slovenske reprezentance U20, ki tako dobiva zasluženo priložnost v ligi ICE.

Ekipi se bo na današnji tekmi v Bolzanu pridružil tudi Gašper Skerlep, ki prihaja iz HK Slavija Jr in je eden izmed igralcev, na katerega računamo v prihodnje. Priključitev Gašperja Skerlepa je tudi plod odličnega sodelovanja med HK SŽ Olimpija in HK Slavija Jr.

V klubu se nam bo pridružilo še nekaj mladih in perspektivnih hokejistov, ki jih bomo preizkusili in priključili članski ekipi. Na tak način uresničujemo cilje, ki smo si jih zastavili, in vizijo gradnje ekipe s kakovostnimi mladimi slovenskimi hokejisti. Omogočiti jim želimo nadaljnji hokejski razvoj, igranje v najmočnejšem regionalnem tekmovanju in jim s tem omogočiti korak naprej v športni karieri.

Mogoče vas zanima tudi
Back To Top