skip to Main Content
Mlajši dečki zanesljivo potrjujejo vodilno mesto v prvenstvu

Petek 27.1 je prinesel zaostalo prvenstveno tekmo selekcije U-12. Odpravili so se na gostovanje na Jesenice.

Lahko bi rekli, da je bila tekma zelo pomembna, saj bi si s pozitivnim rezultatom igralci HK Olimpije tudi teoretično zagotovili prvo mesto na lestvici po rednem delu, hkrati pa takšna tekma vedno predstavlja derbi med tradicionalnimi rivali. Vendar v letošnji sezoni četa Igorja Beribaka prikazuje zares dobre igre, hkrati pa mladi Jeseničani zasedajo bolj sredino lestvice, tako da rezultatskega dvoma o zmagovalcu in pravega tekmovalnega naboja tudi tokrat ni bilo.

Že takoj na začetku so Zmaji prevzeli vajeti igre v svoje roke. Po prvi tretjini je bil rezultat že 4:0, na koncu pa se je zaustavil na zanesljivih 10:0. Trener Igor Beribak je imel tako dovolj časa, da je ponudil priložnost vsem igralcem in obema vratarjema. Vsi igralci so igrali zelo dobro in s samozavestjo lahko, glede na prikazane igre ter trenutno formo, pričakujemo dobre igre tudi v končnici. Ljubljančani so v borbi za ubranitev lanskoletnega naslova v selekciji U-12 vsekakor favoriti.

Do konca rednega dela prvenstva mlade Zmaje sicer še čakata dve tekmi. Prva se ravno v času pisanja tega zapisa že igra v Zagrebu, naslednja pa bo na vrsti v sredo 1.2, ko v Tivoli prihaja ekipa EC VSV, s katero bodo Ljubljančani zaključili redni del prvenstva.

Čestitke Mlajšim dečkom za odlično igro na Jesenicah!

Zapisal: Vladimir Ban

Stanje na lestvici si lahko ogledate na tej povezavi.

Seznam nastopajočih igralcev si lahko ogledate na tej povezavi.

Fotogalerijo s tekme si lahko ogledate na tej povezavi.

Mogoče vas zanima tudi
Back To Top