skip to Main Content
Mlajši dečki večjih težav proti Mariboru niso imeli

V soboto 11. januarja je bil na sporedu nov krog v državnem prvenstvu mlajših dečkov (u-13). V Tivoli so pripotovali Mariborčani. Mariborčani v letošnji sezoni še niso osvojili točko in tudi tokrat nismo pričakovali presenečenja.

In res ga ni bilo. Že kmalu po začetku tekme so pričeli prihajati zadetki. V prvi tretjini jih je bilo kar 7. Priložnost za igro je na naši strani dobil malce širši seznam igralcev. Vseeno pa so borbeni gostje poskrbeli, da igra ni bila povsem enostranska. Končni rezultat se je ustavil na 12:1 za naše igralce.

Na preostalih tekmah je KAC v dvojnem programi najprej v petek premagal VSV s 6:1, nato pa je v soboto malce presenetljivo izgubil proti ekipi HDD Bled s 6:5, HKMK Bled je z 9:1 premagal Celje, Jeseničani so po trdem boju s 5:4 premagali Triglav, VSV pa je s 5:3 premagal Slavijo. Olimpija ostaja na 2. mestu prvenstvene lestvice. Do konca rednega dela je še nekaj tekem in tiste najbolj zanimive šele prihajajo. Za naše zmaje sledi dvojni vikend. Najprej je v petek na vrsti zaostala tekma v Tivoliju z ekipo KAC, nato pa se zmaji v soboto odpravljajo v Kranj.

 

Zapisal: Vladimir Ban

 

Seznam igralcev si lahko ogledate na tej povezavi.

Fotografije s tekme si lahko ogledate na tej povezavi.

Sicer lahko celotno dogajanje v kategoriji mlajših dečkov spremljate na tej povezavi.

 

Mogoče vas zanima tudi
Back To Top