skip to Main Content
Mlajši dečki v uvodu sezone niso bili uspešni

Po izpuščenem prvem krogu, so to soboto prvič na led (v pravem tekmovalnem smislu) stopili tudi najmlajši tekmovalni zmaji. V kategoriji u-13 smo v Tivoliju spremljali dvoboj z Jesenicami.

Za marsikatere igralce v zelenih dresih je bila v resnici to tudi prva prava uradna prvenstvena tekma v njihovi karieri. Iz tega zornega kota smo lahko z borbo mladih zmajev zadovoljni. Vseeno pa v tekmovalnem smislu rezultat ni bil najboljši.

Naši igralci so sicer prvi povedli (strelec je bil Izak Timon Kuralt), a nato so gostje do konca tretjine dosegli dva zadetka in na prvi odmor sta ekipi odšli z golom prednosti za Jesenice. Gostje so tudi bolje začeli drugo tretjino in so dosegli dva hitra zadetka za vodstvo 4:1. Tu se tekma še ni prelomila. Kmalu zato sta namreč zadela Ivanov Nikolay ter Mateo Brezarič in izid je bil zopet dokaj izenačen 4:3. A do konca tretjine so nato vseeno prevladovali gostje. Povišali so svoje vodstvo na 7:3. Še pred koncem tretjine so naši znižali na 7:4 (strelec: Lenart Gorišek). A moči za preobrat naši mladi zmaji niso več imeli. Tekma se je na koncu končala z rezultatom 10:5 za goste (za naše je v zadnji tretjini zadel še Žan Miklavc).

Tekmovanje se bo za naše nadaljevalo naslednjo soboto, ko se mladi zmaji odpravijo v Beljak.

 

Zapisal: Vladimir Ban

 

Nekaj fotografij s tekme si lahko ogledate na tej povezavi.

Mogoče vas zanima tudi
Back To Top