skip to Main Content
Mlajši dečki v dresih Bleda nadaljujejo s prvenstvom

Četrtek 22.12 je prinesel nov krog državnega prvenstva za selekcije U-12. Med Olimpijini igralci so bili tokrat na ledu nekateri Mlajši dečki, ki v letošnji sezoni zastopajo barve kluba HDD Bled.

Avtor: Aleš Modic

Nekaj vmesnih tekem ekipe HDD Bled je bilo prestavljenih, tako da so se igralci zbrali na ledu z nekaj premora. Premor pa je očitno četici z Bleda in našimi Mlajšimi dečki dobro koristil, saj so v dobršnem delu tekme pokazali zelo dobro igro. Igralci Bleda so celo prvi povedli in vse do konca 2.tretjine držali zelo tesen rezultat (1:2 za Slavijo). V zadnji tretjini pa je premoč višjih letnikov nasprotne ekipe vseeno prišla do izraza in Mlajši dečki, ki so v ekipi Bled povečini letnik 2006 so vidno popustili. Končni rezultat se je zaustavil pri 8:1 za ekipo Slavije.

Avtor: Aleš Modic

Igralci Olimpije so tudi tokrat sestavili celoten 3.napad in hkrati zapolnili vrzeli v ostalih napadih. Ponovno so pokazali, da znajo igrati hokej in da so vedno bolj in bolj izkušeni tudi v prvenstvenih tekmah.

Veliko počitka igralci ne bodo imeli, saj se prvenstvo nadaljuje že v ponedeljek, ko na Bled prihaja ekipa Team Zagreb. Nov težak zalogaj za igralce Blejske ekipe in nova dobra učna ura za mlade talente.

 

Zapisal: Vladimir Ban

Seznam nastopajočih igralcev si lahko ogledate na tej povezavi.

Fotogalerijo s tekme si lahko ogledate na tej povezavi.

Mogoče vas zanima tudi
Back To Top