skip to Main Content
Mlajši dečki v Celovcu niso bili kos domači ekipi

V soboto 7. januarja je bil na vrsti nov krog v letošnjem tekmovanju U-13. Naši so odpotovali v Celovec. V letošnji sezoni so se ekipe nekako razdelile v zgodnji del lestvice in spodnji del lestvice. Ekipa KAC pripada zgornjemu delu, naši pa spodnjemu delu. Zato smo upravičeno pričakovali novo težko tekmo.

Naši mladi zmaji so nekaj časa uspeli obrdžati svojo mrežo nedotaknjeno, a domači so vseeno izkoristili svoje prednosti in že v prvi tretjini povedli z 2:0. A naši se niso predali. Z borbeno igro so se dokaj enakovredno držali in rezultat 2:0 se je obdržal vse do konca druge tretjine.

V zadnji tretjini pa so našim mladim fantom na žalost vseeno pošle moči. V začetku zadnje tretjine so lahko nekako še držali tempo z domačimi, ki so po nekaj minutah vodili s 4:1, od tu naprej pa se je do konca tekme razlika le še povečevala do končnih 8:1.

Nič za to. Priložnost za nove točke bo že naslednjo soboto, ko v Tivoli prihaja ekipa iz Gradca. Takrat pa lahko pričakujemo bistveno bolj zanimivo in izenačeno tekmo.

 

Zapisal: Vladimir Ban

 

Nekaj fotografij s tekme si lahko ogledate na tej povezavi.

Sicer lahko lestvico v kategoriji u-13 spremljate na tej povezavi.

Mogoče vas zanima tudi
Back To Top