skip to Main Content
Mlajši dečki v Avstriji niso bili uspešni

V soboto 16.oktobra je bil na sporedu nov krog v tekmovanju IHL u-13. Naši najmlajši tekmovalni zmaji so se odpravili v Beljak.

Zmaji so v Beljak odšli po dveh zaporednih porazih in upali smo, da bo ekipa VSV pravšnja za povrnitev v zmagovalni ritem. Žal ni bilo tako…

Že takoj na začetku tekme sta si ekipi izmenjali zadetke in izid je bil v 3. minuti 1:1. Tak je ostal vse do konca tretjine, ko so naši zadeli, tako da so na odmor odšli z minimalno prednostjo. Ta pa ni trajal dolgo. Že takoj v začetku 2. tretjine so domači izenačili. Kmalu zatem pa so tudi povedli. Tu pa se je začela tekma obračati v prid domače ekipa.

Čez nekaj minut sta sledila še dva zadetka in izid je bil kar naenkrat 5:2 za domače. Naši mladi zmaji so se malce zbrali in izid znižali na 5:3. Zadetki v drugi tretjini so kar prihajali. Domači so povišali na 6:3, naši pa znižali na 6:4. Vendar tempa z domačimi niso mogli več držati. Do konca tretjine so domači zadeli še dvakrat in z rezultatom 8:4 na koncu 2. tretjine je tekma izgledala odločena.

To so domači potrdili z dvema hitrima zadetkoma v zadnji tretjini. Pri izidu 10:4 naši fantje sicer niso vrgli puške v koruzo in do konca tekme so izid znižali na 10:6, a moči in časa za preobrat ni bilo. Domači so tekmo dokaj zanesljivo dobili z 10:6.

Tekmovanje se nadaljuje že naslednjo soboto, ko naše mlade zmaje čaka še eno težko gostovanje. Tokrat se odpravljajo v Kranj.

 

Zapisal: Vladimir Ban

 

Seznam nastopajočih igralcev si lahko preberete na tej povezavi.

Nekaj fotografij s tekme si lahko ogledate na tej povezavi.

Sicer lahko celotno dogajanje v kategoriji mlajših dečkov spremljate na tej povezavi.

Mogoče vas zanima tudi
Back To Top