skip to Main Content
Mlajši dečki uživajo na Blejskem ledu

Danes v soboto 22.10 je potekal nov krog državnega prvenstva selekcije U-12. Del Mlajših dečkov, ki igra za ekipo HDD Bled se je odpravil na Bled, kjer so v goste prišli favorizirani Avstrijci. Ekipa EC VSV je v letošnji sezoni doživela le en poraz, tako da so lahko Blejčani pričakovali težko tekmo.

Vendar se Blejčani niso predali in srčno so se borili do konca. Pokazatelj srčne borbe je tudi rezultat po prvi tretjini. Gostje so vodili z minimalno prednostjo 1:0.

Avtor: Aleš Modic

Avtor: Aleš Modic

Za Bled so iz vrst Olimpije nastopili Val Jenko, Anže Resnik, Endre Schuchtar, Lovro Kukovič, Črt Masle, Jaka Modic, Mark Škofic, Val Kurbos, Mykyta Leusenko ter Matic Vrščaj. Fantje kažejo iz tekme v tekmo boljšo igro in zares so se vklopili v Blejski kolektiv tako kot treba. Uživanje na ledu jim ni tuje, kar počasi kažejo tudi rezultati.

V naslednjem krogu se Blejčani selijo v Ljubljano, kjer bo na sporedu nov medsebojni obračun zelenih (tistih, ki igrajo v barvah Bleda in tistih ki igrajo v barvah Olimpije). Pravi prijateljski medsebojni derbi.

Fantom čestitke za borbo in srčnost na današnji tekmi in že v naprej dobrodošli v Tivolski dvorani v sredo 26.10.

Zapisal: Vladimir Ban

Fotogalerijo s tekme si lahko ogledate na tej povezavi.

Mogoče vas zanima tudi
Back To Top