skip to Main Content
Mlajši dečki tokrat niso imeli težkega dela

V soboto 19. oktobra je bil na sporedu nov krog državnega prvenstva selekcij mlajših dečkov U-13. Naši zmaji so odpotovali v Maribor.

Maribor je ena izmed 3 ekip v letošnjem prvenstvu, ki zaenkrat še ni osvojila nobene točke. In seveda naši igralci niso dopustili, da bi se to spremenilo danes. Pobuda v igri je bila neprestano na strani igralcev Olimpije in počasi, a vztrajno so zadetki v mreži domačih povečevali vodstvo. Ti so pri rezultatu 3:0 dosegli svoj edini zadetek, kar pa seveda ni vplivalo na končno odločitev o zmagovalcu. Naša ekipa je v Maribor dopotovala v širši zasedbi, tako da je priložnost za igro dobilo kar 18 igralcev (štiri napadalne trojke in trije obrambni pari). Proti koncu tekme so tako moči domačih igralcev še dodatno pojenjale in rezultat se je ustavil pri 15:1. za Olimpijo.

Na preostalih tekmah so v derbiju kroga Jeseničani s 7:3 premagali Triglav. HDD Bled se je dobro upiral celovčanom v prvi tretjini, a so ti na koncu zanesljivo zmagali s 17:5, HKMK Bled je bil s 5:3 boljši od Celja, Slavija pa je bila s 6:1 boljša od VSV. Prvenstvo za naše zmaje se nadaljuje v soboto, ko v Tivoli prihaja Triglav.

 

Zapisal: Vladimir Ban

 

Fotografije s tekme si lahko ogledate na tej povezavi.

Seznam nastopajočih igralcev si lahko ogledate na tej povezavi.

Sicer lahko celotno dogajanje v kategoriji mlajših dečkov spremljate na tej povezavi.

 

Mogoče vas zanima tudi
Back To Top