skip to Main Content
Mlajši dečki to soboto s polovičnim razporedom

Sobota je prinesla nov krog tekem v državnem prvenstvu selekcij mlajših dečkov.

A spored Zmajev je bil okrnjen. Ekipa B je bila to soboto prosta, ekipa A pa je imela na spored domačo tekmo z ekipo HDK Maribor. Ekipa iz Maribora sodi med mlajše ekipe v kateri nastopa tudi nekaj deklic, tako da glede na dosedanje rezultate ni bilo pričakovati težke tekme.

In res je bila ekipa pod vodstvom trenerja Andreja Hebarja za današnje goste premočan nasprotnik. Prvi zadetek so domači Zmaji dosegli že po nekaj minutah, nato pa je prednost samo še naraščala.  Po prvi tretjini je vodstvo Olimpije znašalo 5:0, na koncu pa se je rezultat ustavil pri 14:0. Zmaga nad borbenimi Mariborčani je bila pričakovana in zaslužena.

Na drugi tekmah kroga je Slavija doma z 9:1 premagala Medveščak, Triglav je s 6:2 premagal ekipo HKMK Bled, KAC je kar z 22:1 premagal Celje, Jeseničani pa so bili s 16:2 boljši od Mladosti. Lestvica počasi dobiva svojo podobo. Sicer so ekipe odigrale le po 5 (ali pa še manj) tekem od načrtovanih 24, tako da bo sezona še dolga. Spomnimo pa, da je v rednem delu predvsem pomembna uvrstitev med prvih 8 moštev. Ta bodo namreč nadaljevala tekmovanje v končnici, ostala moštva pa bodo sezono zaključila.

Tekmovanje se nadaljuje že naslednje soboto. Takrat bo urnik za Zmaje bolj poln in bolj zahteven. Ekipa A se odpravlja na Jesenice. ekipa B pa doma gosti Zagrebčane (KHL Zagreb).

 

Fotografije s tekme ekipe A si lahko ogledate na tej povezavi.

Seznam nastopajočih igralcev s tekme ekipe A si lahko ogledate na tej povezavi.

Sicer lahko celotno dogajanje v selekciji mlajših dečkov spremljate na tej povezavi.

 

Zapisal: Vladimir Ban

 

Mogoče vas zanima tudi
Back To Top