skip to Main Content
Mlajši dečki so z “domačimi” HDD Bled dosegli novo zmago

V soboto 13.novembra je potekal nov krog v tekmovanju u-13. Tokrat so zmaji igrali doma in v goste so prišli hokejisti iz ekipe HDD Bled.

V resnici marsikateremu “blejskemu” hokejistu ni bilo potrebno potovati daleč, saj namreč v letošnji sezoni kar nekaj naših mladih hokejistov nabira svoje prve izkušnje s tekmovalnim hokejem ravno v ekipi HDD Bled. Glede na stanje na lestvici, rezultatsko gledano nismo pričakovali zanimivo srečanje. Je pa bilo srečanje toliko bolj zanimivo, ker so se, kot rečeno med seboj pomerili naši hokejisti.

Kar se tiče rezultata, je bilo hitro jasno, kje bodo točke ostale. Že v uvodnih minutah so naši prešli v vodstvo in glede na razmerje strelov je bilo jasno, da se bo prednost Olimpije skozi srečanje le še povečevala. A tudi gostje so občasno prišli do svojih priložnosti, tako da sta tudi naša dva mlada vratarja imela nekaj dela. Tekma se je na koncu končala z rezultatom 16:2 v korist zmajev.

Olimpija tako po nekaj slabših rezultatih pred tedni, še vedno drži stik z vrhom lestvice (trenutno se nahaja na 4. mestu). Bistveno bolj pomembna in zanimiva tekma pa naše čaka že naslednjo soboto, ko se odpravljajo na gostovanje k ekipi HKMK Bled, ki trenutno zaseda 3. mesto.

 

Zapisal: Vladimir Ban

 

Nekaj fotografij s tekme si lahko ogledate na tej povezavi.

Seznam nastopajočih igralcev Olimpije si lahko ogledate na tej povezavi.

Sicer lahko celotno dogajanje v kategoriji mlajših dečkov (u-13) spremljate na tej povezavi.

Mogoče vas zanima tudi
Back To Top