skip to Main Content
Mlajši dečki so v državnem prvenstvu še naprej uspešni

Sobota 29. septembra je za selekcije mlajših dečkov prinesla tretji krog tekem državnega prvenstva.

Ekipa A je v Tivoliju gostila ekipo KHL Mladost, ekipa B pa se je odpravila v Maribor. V dosedanjih dveh tekmah so bili igralci Olimpije polno uspešni, mladi igralci Mladosti oz. Maribora, pa prvih točk še niso osvojili.

Vsaj na papirju je torej izgledalo, da bosta tokratni srečanji malce lažji in v resnici je bilo tako.

Najprej so na led stopili igralci ekipe A. Že v prvem napadu so povedli z 1:0 in od tam naprej se je prednost samo še povečevala. Borbeni in mladi gostje so sicer v drugem delu igre vsaj delno zaustavili nalete Zmajev. V tem delu so dosegli tudi svoj edini zadetek. A rezultat se je na koncu tekme ustavil na visokih 17:1.

Tekmo ekipe pod vodstvom trenerja Andreja Hebarja si lahko v celotnem posnetku ogledate na spodnji povezavi.

Nato so v Mariboru na led stopili še igralci ekipe B. V Mariboru smo sicer morali na prvi zadetek počakati nekaj minut več, a ko so ti prišli na vrsto, se je tudi tam prednost Zmajev samo še povečevala. Rezultat v Mariboru se je ustavil na 13.1.

Ekipo B, pod vodstvom trenerja Igorja Beribaka v naslednjem krogu v soboto čaka bistveno bolj zanimiva tekma. V Tivoli prihaja ekipa KAC. Ekipa A pa se že v četrtek (zaradi zasedenosti dvorane Tivoli je tekma prestavljena na četrtek in to v Celje) odpravlja v Celje. Tudi v Celju nas čaka zanimiva tekma, saj so Celjani v letošnjem prvenstvu prav tako še neporaženi (res pa je, da so do sedaj odigrali le dve tekmi).

Sicer je na preostalih tekmah tretjega kroga KAC v Zagrebu visoko premagal Medveščak s 15:1, Jeseničani so bili boljši od HDD Bled na Bledu s 5:4, HKMK Bled je s 5:3 ugnal Slavijo, Triglav pa se z zmago s 7:1 vrača iz gostovanje pri KHL Zagrebu.

 

Fotografije s tekme ekipe A si lahko ogledate na tej povezavi.

Posnetek celotne tekme ekipe A si lahko ogledate na tej povezavi.

Sezname nastopajočih v posameznih ekipah si lahko ogledate na naslednjih povezavah: ekipa A, ekipa B.

Sicer pa lahko celotno dogajanje v kategoriji mlajših dečkov spremljate na tej povezavi.

 

Zapisal: Vladimir Ban

 

Mogoče vas zanima tudi
Back To Top