skip to Main Content
Mlajši dečki so v Beljaku odigrali dobro tekmo, a žal niso bili uspešni

Sobota 8. oktobra je selekciji mlajših dečkov prinesla drugo letošnjo tekmo. Na prvi pred tednom dni niso bili uspešni, tako da so tokrat upali na boljši razplet. So pa imeli dokaj težko delo, saj so se odpravili na gostovanje v Beljak.

Tekma se je za naše şicer pričela zelo dobro. Z dvema zadetkov so naši v 10. minuti že vodili z 2:0. Vendar so se domači še v prvi tretjini uspeli vrniti nazaj v igro. V 16. minuti je bil rezultat že izenačen 2:2. V zadnji minuti pa so domači povedli s 3:2. A naši so pokazali, da začetno vodstvo ni bilo slučajno in še pred koncem tretjine je bil izid ponovno izenačen.

Izenačena tekma je bila tudi v drugi tretjini, a z nekaj manj zadetki. Že takoj v začetku tretjine so povedli domači s 4:3, sredi tretjine pa so naši ponovno izenačili na 4:4. To je bil tudi rezultat po koncu druge tretjine.

Tudi v tretjo tretjino so domači vstopili v hitrim zadetkom. Tokrat pa nato ni sledil naš zadetek. Sredi zadnje tretjine sta sledila dva nova hitra zadetka domačih in s 7:4 se je tekma dokončno prevesila v njihovo korist. Naša igra se sicer ni “zlomila” in naši so se borili še naprej. Do konca tekme jih je uspelo rezultat znižati na 7:5, a časa za preobrat ni bilo. Domači so se lahko veselili svoje zmage.

Nova tekma in priložnost za prve letošnje točke čaka naše mlade zmaje naslednji vikend, ko v Tivoli prihaja ekipa HKMK Bled.

 

Zapisal: Vladimir Ban

 

Nekaj fotografij s tekme si lahko ogledate na tej povezavi.

Mogoče vas zanima tudi
Back To Top