skip to Main Content
Mlajši dečki so tokrat gostili sovrstnike iz Bleda

Danes v sredo 26.10 so Mlajši dečki odigrali novo prvenstveno tekmo DP U-12. V goste so tokrat prišli sovrstniki iz Bleda (HDD Bled), kjer v letošnji sezoni nastopa kar nekaj Olimpijinih igralcev. Po tekmi s Celjem, ki je bila na sporedu prejšnji vikend, je bila to nova priložnost za pravi interni preizkus znanja.

Avtor: Mitja Pipan

Avtor: Mitja Pipan

Ekipa HDD Bled sicer letos še ne kaže optimalnih iger, vendar se njihova forma v zadnjih tednih postopoma dviguje in fantje počasi, a zanesljivo postajajo prava ekipa. Na drugi strani je trener Igor Beribak vsekakor lahko zadovoljen z dosedanjim potekom državnega prvenstva ter borbo in igro, ki jo kažejo njegovi varovanci.

Favorit srečanja je bil torej določen že pred začetkom in dejansko je rezultat kmalu pokazal, da dvoma o zmagovalcu danes ni.

Avtor: Mitja Pipan

Avtor: Mitja Pipan

Gostje iz Bleda so se srčno borili in fantje iz Tivolija, ki letos nosijo črno-rdeče-oranžen dres, vsekakor dokazujejo, da znajo igrati hokej.

Na drugi strani so domači igrali sproščeno z vsemi igralci. Podatek, da so praktično vsi Olimpijini igralci vpisani med tiste, ki so dosegli vsaj eno točko jasno pove, da so igralci postali prava ekipa in da pri igri uživajo vsak zase in vsi skupaj. Vsak zadetek posebej proslavlja celotna ekipa in to je tisti prav borbeni duh, ki si ga trener lahko samo želi.

Fantom obeh ekip iskrene čestitke za igro in uživanje, ki so ga prikazali na ledu.

Igralci Bleda dosti časa za počitek niti nimajo. V soboto jim v goste prihaja ekipa HDK Maribor. Zeleni, pa si bodo lahko privoščili malce več počitka, saj jih novo srečanje proti ekipi Crvene zvezde čaka šele 5.11

Zapisal: Vladimir Ban

 

Stanje na lestvici si lahko ogledate na tej povezavi

Fotogalerijo s tekme si lahko ogledate na tej povezavi.

Podrobnejšo statistiko s tekme si lahko ogledate na tej povezavi

 

 

 

 

 

Mogoče vas zanima tudi
Back To Top