skip to Main Content
Mlajši dečki so tekma na Bledu odločili šele po kazenskih strelih

V soboto 15. januarja so naši najmlajši tekmovalni zmaji (selekcija u-13) odigrali novo tekmo. Prvotno bi sicer morali nastopiti v Kranju, a ker so Kranjčani zaradi zdravstvenih razlogov morali tekmo odpovedati, so naši mladi zmaji izkoristili čas ter odigrali zaostalo tekmo z ekipo HKMK Bled.

Foto: Valentin Areh

Ekipa Bleda se na prvenstveni lestvici sicer nahaja pred našo ekipo, a v zadnjem času naši igrajo bolje kot na začetku sezone in lahko smo pričakovali zanimivo tekmo. Točno takšna je tudi bila.

V prvem delu igre zadetkov nismo videli. Razmerje v strelih je bilo zelo izenačeno in vsaka ekipa je na nasprotnikova vrata sprožila več kot 10 strelov.

Prvi zadetek je prišel šel v drugi tretjini. Prvi so zadeli naši. V 29. minuti je Olimpija prešla v vodstvo 1:0. Vendar so domači izid izenačili še pred koncem tretjine. In podobno se je nato zgodilo v zadnji tretjini. Najprej so v 8 minuti zadnje tretjine naši ponovno povedli, 5 minut kasneje pa so domači izid izenačili. Z rezultatom 2:2 so se ekipe nato odpravile na izvajanje kazenskih strelov. Tu pa so bili naši bolj uspešni in s 3:2 po kazenskih strelih je zmaga odšla v Ljubljano.

S to zmago naši sicer ostajajo na 5. mestu in točkovno še vedno dokaj zaostajajo  za vodilnimi ekipami. A po igrah sodeč se bodo naši mladi zmaji lahko enakovredno kosali s katerokoli ekipo v zaključku prvenstva. Naslednja tekma za naše sledi v Tivoliju, ko 22. januarja prihaja ekipa z Jesenic.

 

Zapisal: Vladimir Ban

 

Fotografije s tekme si lahko ogledate na tej povezavi.

Sicer lahko celotno dogajanje v kategoriji mlajših dečkov spremljate na tej povezavi.

Mogoče vas zanima tudi
Back To Top