skip to Main Content
Mlajši dečki so še z dvema zmagama zaključili redni del prvenstva

V zaključku tega tedna sta bili na sporedu še zadnji dve tekmi v rednem delu sezone za naše mlajše dečke.

Obe tekmi sta bili sicer na sporedu v gostovanju, a rezultatsko gledano sta bili tekmi proti slabše uvrščenim ekipam, tako da večjih težav naših pri pridobivanju novih točk niso imeli.

Najprej je bila na vrsti tekma v Kranju. Tu so naši odlično začeli. Že v začetku tretje minute so prešli v vodstvo. A dobrega tempa iz začetke tekme niso nadaljevali, tako da so domači do konca prve tretjine izid izenačili. So pa zato naši v nadaljevanju za igrali še bolj borbeno. V drugi tretjini je vodstvo naših znašalo 3:1. Vsaj na videz je bila tekma še odprta, a v zadnji tretjini se je tekma do konca prelomila. Na koncu se je zaključila z rezultatom 6:1 za naše.

Nato pa je bila v soboto na vrsti še tekma na Bledu (proti ekipi HDD Bled). Tudi tu je bila prva tretjina malce “zaspana”. Ekipi sta odšli na prvi odmor brez zadetkov. Nato pa so zadetki prišli na vrsto v drugi in tretji tretjini. Kot smo pričakovali je bilo bistveno več tistih, ki so končali v mreži domačih. Tekma se je končala z rezultatom 10:1 v našo korist.

Olimpija je tako redni del prvenstva zaključila na 5. mestu. V končnici naj bi senaši tako (na dve dobljeni tekmi) pomerili z ekipo EC VSV, ki je tretnuno na 4. mestu. A vrstni red na vrhu se lahko v naslednjih dneh še malce premeša, tako da na nasprotnika Olimpije v končnici še malce počakajmo. Prva tekma končnice bo na vrsti v soboto 5. marca.

 

Zapisal: Vladimir Ban

 

Fotografije s tekme s Triglavom si lahko ogledate na tej povezavi.

Fotografije s tekme z Bledom si lahko ogledate na tej povezavi.

Sicer lahko celotno dogajanje v kategoriji mlajših dečkov spremljate na tej povezavi.

Mogoče vas zanima tudi
Back To Top