skip to Main Content
Mlajši dečki so kljub malce okrnjeni sestavi zabeležili novo zanesljivo zmago

V soboto 9.11 je bila na vrsti nova tekma v državnem prvenstvu selekcij mlajših dečkov (u-13). Naši zmaji so se tokrat odpravili v Celje.

Te dni je hokejsko dogajanje zaradi reprezentančnega premora malce manj bogato s klubskimi dogodki. A to ne velja za najmlajše tekmovalne selekcije, ki seveda svojih reprezentančnih zborov še nimajo. Pred tokratno tekmo so imeli zmaji morebiti še kakšno dodatno skrb. Kar nekaj igralcev v Celje namreč ni odpotovalo – letnik 2008 namreč nastopa na mednarodnem turnirju v Sisku. Dodatno pa je morebiti poraz iz prejšnjega kroga proti večnim tekmecem Jesenicam pustil malce grenakega priokusa.

A na koncu se je izkazalo, da so vse skrbi odveč in zmaji so zabeležili novo zanesljivo zmago. Da bo temu tako se je videlo že kmalu po začetku tekme. Še pred koncem 2. minute so naši igralci povedli z 1:0, še pred koncem 5. minute je vodstvo znašalo že 2:0, do konca tretjine pa je vodstvo znašalo že 4:0. Tekma se je v podobnem ritmu nadaljevala vse do konca. Rezultat se je na koncu ustavil pri 11:3, skupno razmerje v strelih pa je bilo 56:12 v korist zmajev.

Naslednji vikend je naša ekipa mlajših dečkov v prvenstvu prosta, tako da se tekme za zmaje nadaljujejo 23. novembra, ko bodo v Tivoliju gostili ekipo Slavije.

 

Zapisal: Vladimir Ban

 

Nekaj fotografij s tekme si lahko ogledate na tej povezavi.

Seznam nastopajočih igralcev si lahko ogledate na tej povezavi.

Sicer pa lahko celotno dogajanje v kategoriji mlajših dečkov spremljate na tej povezavi.

 

Mogoče vas zanima tudi
Back To Top